Η Δέσποινα Βανδή στον πιο ωραίο ρόλο της ζωής της

Η Δέσποινα Βανδή στον πιο ωραίο ρόλο της ζωής της

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια. Για την Δέσποινα Βανδή όμως προτεραιότητα είναι πάντα η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα δυο τους παιδιά Μελίνα και Γιώργο.

Η 49χρονη, έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της πως λατρεύει να περνάει ποιοτικό χρόνο στο σπίτι ενώ η μαγειρική είναι μία τεράστια αγάπη για εκείνη και δεν είναι λίγες οι συνταγές που έχει μοιραστεί δημόσια με τους θαυμαστές της μέσω Instagram.

Πριν από λίγη ώρα, η Δέσποινα μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της, και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πόζαρε με το πιο απλό look που την έχουμε δει. Η περήφανη μαμά ετοίμασε μία πίτα για τα παιδιά της ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα. «Ποδιά,αλεύρι και πλάστης! Γιατί η ζωή έχει πολλές διαστάσεις και γιατί έχω την ευτυχία να είμαι η μαμα της Μελίνας και του Γιώργου! Κι όταν ο γιος μου φώναξε “ουαου το βράδυ θα φάμε σπανακόπιτα” γέμισε η ψυχή μου που χάρηκε!Γιατι η προετοιμασία ενός φαγητού εκτός από δημιουργία είναι πάνω από όλα αγάπη και φροντίδα!Ειναι “σε νοιάζομαι”!Ειναι μυρωδιές, οικογένεια,τόπος που θες να γυρνάς,ασφάλεια…ανάμνηση! #family #food #love.»

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω.


View this post on Instagram

Ποδια,αλευρι και πλαστης!Γιατι η ζωή έχει πολλές διαστάσεις και γιατί έχω την ευτυχία να είμαι η μαμα της Μελινας και του Γιώργου!Κι όταν ο γιος μου φώναξε «ουαου το βράδυ θα φάμε σπανακόπιτα» γέμισε η ψυχή μου που χάρηκε!Γιατι η προετοιμασία ενός φαγητού εκτός από δημιουργία είναι πάνω από όλα αγάπη και φροντίδα!Ειναι “σε νοιάζομαι”!Ειναι μυρωδιές,οικογένεια,τόπος που θες να γυρνάς,ασφάλεια…ανάμνηση! #family #food #love

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα