Η Δέσποινα Βανδή κράτησε τη τσάντα που θέλουμε όλες μας αυτή την άνοιξη
NDP

Οι τσάντες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Ότι και να φορέσουμε, όσο απλό ή  formal και να είναι ένα look, μπορούμε να το αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο με την προσθήκη μίας ιδιαίτερης τσάντας. Άλλωστε στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από τσάντες σε διαφορετικέ μεγέθη, χρώματα και patterns ώστε η καθεμία από εμάς να επιλέξει εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της.

Φέτος την άνοιξη βέβαια, αξίζει να επενδύσετε σε μία τσάντα που να προσθέσει λίγο χρώμα στα σύνολα μας. Εμείς ξεχωρίσαμε μάλιστα τη τσάντα που κράτησε η Δέσποινα Βανδή σε μία πρόσφατη έξοδο με την κόρη της. Η τραγουδίστρια κομψή όπως πάντα, δημιούργησε μία casual chic εμφάνιση που όλες μας θέλουμε να αντιγράψουμε.

Η Δέσποινα Βανδή συνδύασε ένα denim flared παντελόνι σε σκούρα απόχρωση με ένα μοβ φούτερ, κοτλέ nude blazer, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι λευκά sneakers και ασημί κοσμήματα. Το στοιχείο που έκανε τη διαφορά ήταν η χρωματιστή tweed τσάντα της από τα Zara, η οποία είχε επίσης ασημί λεπτομέρειες.  Τσάντες σε τέτοιο μέγεθος αφενός χωρούν όλα όσα χρειαζόμαστε σε μία casual βόλτα μας και αφετέρου αναβαθμίζουν τα looks μας με τον πιο απλό τρόπο. Αξίζει λοιπόν να επενδύσετε σε μία τέτοια τσάντα αυτή την εποχή.

NDP
NDP
NDP
NDP

 

Βρείτε τη τσάντα της Δέσποινας Βανδή εδώ:

TWEED CROSSBODY BAG WITH CHAIN DETAIL ZARA 9,99 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα