Η Δέσποινα Βανδή δείχνει για πρώτη φορά τη Μελίνα Νικολαΐδη
NDP Photo Agency

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, η ίδια όμως έχει καταφέρει να κρατήσει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ένας από τους τρόπους που το έχει κατορθώσει είναι και το γεγονός πως σπανίως αναρτά φωτογραφίες των παιδιών της στα social media, ενώ όταν το κάνει, ποτέ δεν δείχνει τα πρόσωπά τους. Να που όμως αυτό άλλαξε, τουλάχιστον όσον αφορά στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, το πρόσωπο της οποίας μας έδειξε πριν λίγες ώρες για πρώτη φορά.

Η αφορμή για την πρώτη κοινή φωτογραφία μαμάς και κόρης στο Instagram ήταν τα γενέθλια της τραγουδίστριας, η οποία έγινε 49 ετών. Η Δέσποινα Βανδή έκανε μία εορταστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, στη λεζάντα της οποίας έγραψε «Αυτό που σίγουρα θα θυμάμαι από τη σημερινή μέρα εκτός όλων των άλλων που ζήσαμε με αγαπημένους μας φίλους θα είναι τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών μου και το πόσο καλοκαίρι μύριζαν τα μαλλιά τους! Τι ευτυχία να αγαπάς και να αγαπιέσαι!». Δίπλα της είναι η 14 σήμερα Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία κατά τη γνώμη μας είναι η τέλεια μίξη των διάσημων γονιών της.

Ελπίζουμε στο μέλλον η τραγουδίστρια να νιώθει άνετα να μοιράζεται κι άλλες φωτογραφίες της όμορφης οικογένειας που δημιούργησε μαζί με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα