Η Demi Moore έδωσε την καλύτερη συμβουλή στις γυναίκες που δέχονται αρνητικά σχόλια στα social media

Η Demi Moore στην εκδήλωση που έκανε το Goop Health της Gwyneth Paltrow στην Νέα Υόρκη μίλησε για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν τα social media στην ψυχική μας υγεία αλλά και για το πώς οι κόρες της αντιμετωπίζουν τα internet trolls. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι τα social media μας δίνουν τις εντύπωση ότι είμαστε αποδεκτοί ανάλογα με τον αριθμό των likes κάτι που δεν συμβαδίζει πάντα με την πραγματικότητα. Όπως είπε τα social media δημιουργούν ένα “κενό συναίσθημα” για τον εαυτό μας ενώ η ίδια τόνισε πως έμαθε να αποδέχεται και να αγαπαέι τον εαυτό της με τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του.

Κι ενώ τα social media έχουν και τη θετική τους πλευρά, όπως είναι η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και ο ακτιβισμός, οι κόρες της Rumer, Scout και Tallulah  έχουν βιώσει αρκετές φορές την αρνητική πλευρά, τα κακόβουλα σχόλια και τις επιπτώσεις τους: ”Τα παιδιά μου αποτελούν την πρώτη γενιά που βρίσκονται κάτω απο το μικροσκόπιο και αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτοεκτίμησης, επειδή ενήλικες με ανώνυμους λογαριασμούς έχουν σχολιάσει οτι είναι άσχημα. Ως γονιό αυτό με θλίβει. Είναι ένα όμορφο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για  να επιτύχουμε σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο και όχι να αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το ποιοι είμαστε σε αυτόν τον κόσμο”.

Η Demi Moore πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει κανείς τα αρνητικά σχόλια στα social media είναι να μαθαίνεις από αυτό και τις εμπειρίες σου αλλά και να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε να μην χρειάζεται να απολογείσαι ποτέ για το ποιος είσαι. Οι κόρες της, όπως είπε “είναι πιο εξελιγμένες και πιο σίγουρες για τον εαυτό τους. Νιώθω ότι μαθαίνω περισσότερα από εκείνες παρά εκείνες από εμένα”.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα