Η Δανάη Μπάρκα είναι το ίδιο cool με την μητέρα της (και ίσως λίγο πιο πολύ)

Η Δανάη Μπάρκα, εκτός από ό,τι  μοιάζει απίστευτα με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, ακολουθεί και τα επαγγελματικά της βήματα, αφού είναι επίσης ηθοποιός. Η νεαρή κοπέλα γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1992 και εδώ και περίπου πέντε χρόνια, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού αθλητή, Πάνου Αδαμόπουλου. Δυναμική και πολύ ταλαντούχα, η Δανάη συνδέεται με μια πολύ ξεχωριστή σχέση με την μητέρα της στην οποία πρωταγωνιστές είναι η επικοινωνία και φυσικά το χιούμορ. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχουμε δει διαδικτυακά τις σπαρταριστές φάρσες που κάνει η δεσποινίς Μπάρκα στην Βίκυ.

Η 25χρονη κοπέλα, εκτός από ταλέντο στην υποκριτική έχει και μία εξαιρετική φωνή. Πριν από λίγες ώρες, έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Ουρανία» στο Θέατρο 104 στην οποία πρωταγωνιστεί και από το πλευρό της δε θα μπορούσαν να λείπουν οι δικοί της άνθρωποι αλλά και πλήθος κόσμου που ήταν εκεί για να της δώσει το πιο θερμό χειροκρότημα.

Δείτε παρακάτω κάποιες εικόνες από την «Ουρανία» αλλά και άλλες φωτογραφίες της Δανάης από εξόδους και φυσικά από το αγαπημένο της Instagram.

Από την παράσταση «Ουρανία» 

danai mparka
NDP
danai mparka
NDP

Με τον επιστήθιο φίλο της μητέρας της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

danai mparka
NDP

 Με την μητέρα της και τον Κωνσταντίνο Κακούρη (πρώην σύντροφος της Βίκυς Σταυροπούλου με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις).

danai mparka
NDP

Ας «μπούμε» τώρα στο Instagram της.

•When you can’t make them see the light, make them feel the heat•

A post shared by Danai Barka (@danai_barka) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα