Christy Turlington: Αυτό είναι το αντιγηραντικό μυστικό της

Η Christy Turlington είναι ένα από τα διασημότερα supermodels της χρυσής δεκαετίας του μόντελινγκ όπου μεσουρανούσε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Σήμερα, στα 45 της χρόνια εξακολουθεί να είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και μας αποκαλύπτει το αντιγυραντικό μυστικό της.

Το όνομα αυτού είναι Imedeen Time Perfection και είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο αναδομεί και αναζοωγονεί την επιδερμίδα. Δες τι ακριβώς λέει γι’αυτό αλλά και για την καθημερινή διατροφή του το διάσημο supermodel.

Πώς προσεγγίζει το όλο κόνσεπτ της «ομορφιάς που πηγάζει από μέσα»; 

«Μεγαλώνοντας έχω καταλάβει πως ότι βάζεις στο σώμα σου είναι αυτό που φαίνεται και προς τα έξω. Η ομορφιά είναι κάτι που μπορούμε να καλλιεργήσουμε και να δουλέψουμε».

Υπήρξε κάποιο συμβάν που την έκανε να το καταλάβει αυτό; 

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ από τα 14 μου χρόνια και κάπνιζα από την εφηβεία μέχρι τα 20 μου. Υπήρξε μία στιγμή γύρω στα 25 που κατάλαβα πόσο άσχημα με έκανε να νιώθω αυτό. Μόλις έκοψα το τσιγάρο ένιωσα ανίκητη. Γράφτηκα ξανά στο σχολείο και πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια σπουδών στη Νέα Υόρκη. Τότε ήταν που άρχισα να ασχολούμαι και με τη γιόγκα η οποία με βοήθησε να περιποιούμαι καλύτερα τον εαυτό μου».

Επηρεάζει η γιόγκα τη διατροφή της; 

«Την επηρεάζει αλλά όχι πολύ αυστηρά. Πιστεύω πως το παν είναι το μέτρο. Επίσης με ελκύουν περισσότερο τροφές που είναι πιο υγιεινές. Δεν μου αρέσει ούτε να μην τρώω καθόλου ούτε να το παρακάνω. Κάνω μία αποτοξίνωση μία φορά το χρόνο – πράγμα που κάνω από τα 20 μου – και κυρίως όταν έχει πολύ ζέστη: τρώω πολύ καθαρές και ωμές τροφές για μερικές ημέρες την εβδομάδα και πίνω πολλούς χυμούς λαχανικών».

Έπαιρνε από πάντα συμπληρώματα διατροφής; 

«Όχι, δεν έπαιρνα από πάντα. Έπαιρνα κάποιες βιταμίνες όταν ήμουν έγκυος αλλά σε γενικές γραμμές προτιμώ να παίρνω τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά από το φαγητό μου. Τους τελευταίους 6 μήνες, βέβαια, έχω ξεκινήσει να παίρνω το Imedeen το οποίο αναζωογονεί την επιδερμίδα και την ενυδατώνει ενώ περιέχει συστατικά που είναι δύσκολο να παίρνω από τις τροφές που καταναλώνω».

Παίρνει άλλα συμπληρώματα; 

«Καταναλώνω τροφές που περιέχουν ωμέγα λιπαρά, όπως είναι οι ξηροί καρποί, οι σπόροι και το αβοκάντο καθώς με κάνουν να νιώθω υπέροχα. Επίσης μου αρέσει να βάζω θαλασσινό αλάτι, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού στα λαχανικά που τρώω. Παίρνω επίσης προβιοτικά».

Ήταν χορτοφάγος στο παρελθόν. Γιατί σταμάτησε να είναι; 

«Εξακολουθώ να τρώω πολλά γεύματα βασισμένα στα λαχανικά αλλά όταν ήμουν έγκυος άρχισα να θέλω να τρώω πρωτεϊνη. Η γιόγκα σου μαθαίνει να ακους το σώμα σου και έτσι έκανα αυτό που ήθελε το σώμα μου. Δεν τρώω συχνά κρέας αλλά όταν το κάνω θέλω να είναι ταϊσμένο με λαχανικά και οργανικό».

Κάνει ακόμα γιόγκα; 

«Ναι, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Μου δίνει πάρα πολλά και την ευχαριστιέμαι πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό για να φοράτε τακούνια χωρίς να νιώθετε καθόλου πόνο

It’s a pet’s world: Βρήκαμε τα 10 πιο στιλάτα κατοικίδια που συναγωνίζονται κορυφαία fashion icons

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα