Οι χορευτικές κινήσεις σε αυτό το διαγωνισμό breakdancing θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Για 16η χρονιά, το πολυαναμενόμενο Βαλκανικό breakdance event έλαβε χώρα το Σάββατο 5 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο γέμισε με μουσική, ένταση και χορό, στα πλαίσια του Βattle of the Year Balkans & Bounce festival με στόχο να αναδείξει τα καλύτερα B-boys και B-girls! Σε αυτή τη γιορτή της streetculture, πρωταγωνιστική θέση κατείχε το θρυλικό PUMA Suede, το απόλυτο sneaker που εδώ και 50 χρόνια έχει συνδέσει τη φήμη του με τα notorious B-Boys των 70s.

‘’Battle of the Year Balkans 2018’

Ταλαντούχοι χορευτές και dancegroups όλων των ηλικιών μοιράστηκαν τις πίστες με παγκοσμίου φήμης streetdancers και εκτόξευσαν τη θερμοκρασία με τις απίθανες φιγούρες τους! Οι μάχες διακρίνονταν από έντονες μουσικές υπό τα livemixes των ξεσηκωτικών djs, παρέα με ζωηρά χρώματα και με ανεβασμένη διάθεση, δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα. Οι εικόνες έμοιαζαν να ξεπετάγονται από τη δεκαετία του ’70, όταν ο dj KoolHerc επέλεξε πρώτος να παίζει μόνο τα “breaks” των τραγουδιών, κατασκευάζοντας έτσι ένα από τα πιο δυνατά είδη μουσικής και φέρνοντας στο προσκήνιο τους πρώτους break-boys χορευτές, τα βήματα των οποίων είχαν από τότε PUMA Suede υπογραφή.

_MG_3866

Το κοινό είχε την ευκαιρία να αλλάξει παραστάσεις περνώντας ανάμεσα σε σκηνές, σεμινάρια, movienights και afterparties, ενώ δεν έχανε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στις πιο fun πόζες με το PUMA Suede Giant Shoe!

‘’Battle of the Year Balkans 2018’

Στο χώρο η αίσθηση της PUMA ήταν διάχυτη. Οι παρουσιαστές αλλά και οι καλύτεροι των καλύτερων B-boys, από τις πιο μικρές ηλικίες μέχρι τους παλαίμαχους, τίμησαν με τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις την χρυσή επέτειο των Suede B-boys.  H αυλαία του Battle of the Year Balkans & Bounce έπεσε, οι εντυπώσεις και η αύρα του όμως ακόμη παραμένουν αφήνοντας για άλλη μια φορά στο βάθρο των νικητών το θρυλικό PUMA SUEDE!

_MG_3853

The party is still on! Let’s celebrate 50 years of Suede!

‘’Battle of the Year Balkans 2018’ ‘’Battle of the Year Balkans 2018’ ‘’Battle of the Year Balkans 2018’ ‘’Battle of the Year Balkans 2018’ ‘’Battle of the Year Balkans 2018’ ‘’Battle of the Year Balkans 2018’ ‘’Battle of the Year Balkans 2018’

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα