Η Charlize Theron πήρε 22 κιλά για τον νέο της ρόλο και κάτι μας λέει πως δεν θα το ξανακάνει
Splash News / Ideal Image

Η Charlize Theron ανήκει σε εκείνη την ομάδα ηθοποιών που θα έκαναν τα πάντα για την τέχνη τους. Άλλες έχουν ξυρίσει το κεφάλι τους, άλλες χάνουν απίστευτο βάρος και εκείνη έχει δεχτεί όχι μία, αλλά δύο φορές να πάρει πολλά κιλά για τις ανάγκες ρόλων.

Το 2004 η ηθοποιός βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία Monster, για την οποία η ίδια «θυσίασε» τη σιλουέτα και την υγεία της, παίρνοντας πάνω από 15 κιλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το γεγονός πως ήταν μόλις 28 ετών, σίγουρα τη βοήθησε να τα χάσει γρήγορα, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη όταν πριν λίγο καιρό αποφάσισε να επαναλάβει την «θυσία».

Έχοντας πλέον περάσει τα 40, η Charlize δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να χάσει τα 22 κιλά που έβαλε για το ρόλο της στην ταινία Tully, ενώ η αλλαγή στη σιλουέτα της της προκάλεσε κατάθλιψη.

«Έπρεπε να ξυπνάω στο μέσον της νύχτας για να φάω κρύα μακαρόνια και μετά να ξαναπέσω για ύπνο. Το πρωινό μου ήταν burger και δύο milkshake το ένα πίσω από το άλλο. Στην αρχή είχε πλάκα όλο αυτό, εκεί, τις τρεις πρώτες εβδομάδες. Δεν πρέπει να έχω καταναλώσει ξανά τόσο ανθυγιεινό φαγητό και τέτοιες ποσότητες ζάχαρης στη ζωή μου», αποκάλυψε η ίδια. Εκτός από την εξαναγκαστική κατανάλωση junk food, το γεγονός πως είχε μπει στην (κακή) ψυχολογία της ηρωίδας που ενσάρκωσε δεν βοήθησε. «Ήθελα να μπω στο μυαλό της γυναίκας που υποδυόμουν, να σκέφτομαι αυτό που θα σκεφτόταν εκείνη, αλλά μετά από τρεις εβδομάδες δεν είχε καν πλάκα το να βρίσκομαι στα γυρίσματα», συνέχισε η Charlize μιλώντας στο Entertaiment Tonight.

tully, 22 κιλάΗ Charlize στην ταινία Tully

Όσον αφορά στο βάρος της, η ίδια ευτυχώς κατάφερε να επαναφέρει το σώμα της, κάτι που δεν έγινε ούτε εύκολα, ούτε γρήγορα, αφού της πήρε ένα χρόνο με σκληρή προσπάθεια για να απαλλαγεί από τα έξτρα κιλά. «Είναι άλλο να προσπαθείς να χάσεις αυτά τα κιλά στα 27 σου και άλλο στα 42 σου και ο γιατρός μου προσπάθησε να μου το κάνει πολύ σαφές όλο αυτό», εξήγησε.

Ο ρόλος σίγουρα ήταν πρόκληση, αλλά κάτι μας λέει πως η ταλαντούχα ηθοποιός δεν πρόκειται να ξαναπειραματιστεί με το σώμα της για κάποιον ρόλο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα