Νέα

Η Black Friday που δεν πρέπει να χάσετε αυτό τον Νοέμβριο

Πώς, πού, πότε: έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

black fridayΝοέμβριος σημαίνει Black Friday και τo Pharmacy295, το no1 ελληνικό ηλεκτρονικό φαρμακείο, συμμετέχει για δεύτερη φορά στο θεσμό. Το ρολόι μετράει αντίστροφα και στις 24/11, θα αποκαλύψει εκπτώσεις έως 80%, σε πολλές κατηγορίες προϊόντων.

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, να σας πούμε πως ο όρος Black Friday έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1960 και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών στις ΗΠΑ, με την τελευταία Παρασκευή του μήνα να αποτελεί την πρώτη ημέρα πωλήσεων. Πλέον ο θεσμός αξιοποιείται κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία; Μπείτε στο Pharmacy295, εγγραφείτε στο newsletter και την Παρασκευή 24/11 στις 00:00 θα λάβετε πρώτοι ενημέρωση στο email σας για τα προϊόντα που συμμετέχουν στο Black Friday.newsletter_black-friday_2017

Παράλληλα,  μπορείτε να ακολουθήσετε στα Social Media το online φαρμακείο και να βλέπετε όλες τις παράλληλες ενέργειες, όπως τα Insta Polls που θα αναδείξουν επιπλέον προϊόντα που θα προστεθούν στο Black Friday.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή