Η Bella Thorne μας θύμισε τον πιο εύκολο τρόπο να αποκτήσουμε ξανθά μαλλιά
Getty Images

Σε λιγότερο από δύο μήνες το καλοκαίρι θα είναι ξανά εδώ (ποιος μετράει; Όχι εμείς) και μαζί του θα ξεκινήσει να γεμίζει το feed μας με ξανθά, ανοιγμένα από τον ήλιο –ή το κομμωτήριο- μαλλιά. Αν εσείς δεν βάφετε τα μαλλιά σας, αλλά θέλετε να ανοίξετε με φυσικό τρόπο την απόχρωσή τους, η Bella Thorne σας προτείνει να δοκιμάσετε μπύρα. Όχι, δεν θα την πιείτε –όλη τουλάχιστον-, αλλά βρέξετε με αυτή τα μαλλιά σας πριν βγείτε στον ήλιο.

«Ναι, είναι μπύρα. Ανοίγει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά και ο κόσμος λέει ότι κάνει καλό. Στην επόμενη μου ταινία τα μαλλιά μου πρέπει να είναι μελί ξανθά και έτσι γλυτώνω την επίσκεψη στο κομμωτήριο», έγραψε η ηθοποιός, αναρτώντας το παρακάτω βίντεο που την δείχνει να εφαρμόζει το τρικ με την μπύρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Άλλοι τρόποι που μπορείτε να ανοίξετε φυσικά τα μαλλιά σας:

Μέλι

Το μέλι, εκτός από βαθιά ενυδάτωση, μπορεί και να ανοίξει την απόχρωση των μαλλιών. Απλώστε το –ακατέργαστο- μέλι σε νωπά μαλλιά, τυλίξτε το κεφάλι σας με διάφανη  μεμβράνη και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον δύο ώρες. Έπειτα απλώς ξεβγάλτε το με κρύο νερό.

Χαμομήλι

Η πιο γνωστή μέθοδος, το χαμομήλι, είναι πανεύκολη: βρέχετε τα μαλλιά σας με αυτό και τα αφήσετε να στεγνώσουν στον ήλιο.

Κανέλα

Βάλτε λίγη κανέλα στο conditioner σας και απλώστε την σε νωπά μαλλιά σαν μάσκα. Αφήστε τη να δράσει για δύο ώρες, κατά προτίμηση κάτω από τον ήλιο. Έτσι τα μαλλιά σας και θα ανοίξουν και θα ενυδατωθούν σε βάθος. Win win!

Λεμόνια

Άλλοι το πρωί τα στύβουν σε χυμό, εσείς θα τα στύψετε στα μαλλιά σας. Αναμείξτε το χυμό δύο λεμονιών με το ¼ της ποσότητάς τους σε νερό, ψεκάστε τα μαλλιά σας και καθίστε στον ήλιο.

Ήλιος

Όπως θα καταλάβατε από τα παραπάνω, ο κοινός παρονομαστής όλων των τρόπων είναι ο ήλιος. Ακόμα και χωρίς να βάλετε τίποτα, αν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα, θα ανοίξουν κι άλλο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα