Η Bella Hadid φόρεσε το κοστούμι που χρειάζεστε αυτό το καλοκαίρι
Getty Images

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που συνεχίζει να «τρομάζει» ελαφρώς τις γυναίκες, όσον αφορά στη μόδα, τότε αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα το κοστούμι. Έχοντας μία «βαριά» ιστορία πίσω του, οι περισσότερες θεωρούν πως είναι συντηρητικό, υπερβολικά σοβαρό ή ακόμα και βαρετό. Εσείς που ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη, γιατί μία από τις πιο hot τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι το κοστούμι. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε πόσο cool και stylish δείχνει η Bella Hadid, η οποία μόλις εμφανίστηκε στο Dior Homme show στο Παρίσι με ένα κίτρινο κοστούμι, συνδυασμένο με sneakers.  Clap clap Bella!

Το κίτρινο χρώμα του, που το καθιστά κατάλληλο για το καλοκαίρι, είναι κάθε άλλο παρά βαρετό και το ίδιο εφέ θα έχουν όλες οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Και μη μας πείτε πως θα σκάσετε το καλοκαίρι -αν επιλέξετε ένα κοστούμι με  λεπτό ύφασμα θα είστε μια χαρά, ειδικά αν όπου πάτε έχει air condition.

Δείτε παρακάτω τα δικά μας αγαπημένα κίτρινα κοστούμια:

κοστούμιΣακάκι με peplum λεπτομέρεια, €49,95 και παντελόνι σωλήνας, €29,95, ZARA

κοστούμιΛινό σακάκι, €55.99 και λινό παντελόνι καμπάνα, €41.99. Unique 21 στο ASOS

κοστούμιΣακάκι, €68 και παντελόνι, €42. Topshop

 Αν παρόλα αυτά σας φαίνεται too much, τολμήστε αρχικά να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας μόνο το κίτρινο σακάκι. Ακόμα και μόνο του θα κάνει κάθε σας look πολύ πιο stylish χωρίς καθόλου προσπάθεια.

139-514003_20_2Σακάκι με crop μανίκια, €99. Lynne

1056200311_2_3_1Λινό σακάκι, €25.99. Bershka

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα