Η beauty editor βρήκε το τέλειο υγρό κραγιόν που μένει στα χείλη για ώρες

Πριν σας αποκαλύψω οτιδήποτε παρακάτω, πρέπει να παραδεχτώ το εξής: είμαι «κραγιονού» και η συλλογή μου με προϊόντα για τα χείλη είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο θα έπρεπε να είναι. Ας πούμε πως έχω κραγιόν για όλη την υπόλοιπη ζωή μου και για επόμενες, αν υπάρξουν. You get the point, είμαι εθισμένη στο να δοκιμάζω συνέχεια νέα και να προσπαθώ να ανακαλύψω το καλύτερο των καλύτερων που έχει υπάρξει ποτέ. Η έρευνα αυτή δε σταματάει ποτέ, αλλά ξέρετε κάτι; Βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι από αυτήν, αφού μόλις ανακαλύψω κάτι πραγματικά καλό, το μοιράζομαι μαζί σας – και αυτό ακριβώς θα κάνω και τώρα.

Matt Lasting Lip Color No 67 & 69

Τα υγρά κραγιόν Matt Lasting Lip Color της Radiant Professional είναι εδώ και καιρό από τα αγαπημένα μου για πολλούς λόγους: έχουν το τέλειο ματ τελείωμα και μένουν σταθερά στα χείλη, χωρίς όμως να τα ξηραίνουν, όπως κάνουν πολλά άλλα παρόμοια προϊόντα. Ω ναι, γίνεται, δεν είναι αστικός μύθος. Ούτε κομματάκια, ούτε ξερά πετσάκια, ούτε να μένει μόνο το περίγραμμα μετά από λίγες ώρες. Όταν λοιπόν έμαθα πως η συλλογή μεγαλώνει και αποκτά 5 νέες αποχρώσεις (συνολικά έχει 63!), δεν έχασα λεπτό και αμέσως τις δοκίμασα. Όπως θα μαντέψατε ήδη, οι δύο νέες nude ματ αποχρώσεις και οι τρεις ροζ με μεταλλικό τελείωμα προστέθηκαν ήδη στο νεσεσέρ μου και μόλις τις δοκιμάσετε, θα προστεθούν και στα δικά σας. FYI η απόχρωση 69 είναι η νέα μου αγαπημένη!

Vinyl Gloss No 19

Στην τελευταία μου βόλτα στο booth της Radiant Professional, όπου προμηθεύτηκα τα κραγιόν, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να δοκιμάσω μερικά ακόμα προϊόντα, από τα οποία ξεχώρισα δύο: τις νέες αποχρώσεις του Vinyl Lip Gloss για να δίνω υγρή λάμψη στα ματ κραγιόν μου (δείτε παραπάνω πόσο εντυπωσιακή είναι η Νο 19!) και την μεταλλική σκιά Liquid Metal for Eyes & More με πλούσιο χρώμα και λαμπερό αποτέλεσμα. Και τα δύο μόλις απέκτησαν αρκετές νέες αποχρώσεις που θα λατρέψετε, για να κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακά και fun μακιγιάζ.

Liquid Metal For Eyes and More No 20

Οι ανοιχτές αποχρώσεις της σκιάς μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί στο γραφείο (εγώ φοράω την νέα απόχρωση Νο 20), ενώ οι πιο σκουρόχρωμες δημιουργούν τα πιο τέλεια βραδινά looks. Συνδυασμένες με κραγιόν ή απλά με ένα gloss, το αποτέλεσμα που έχουν είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό – κυρίως όμως πρέπει να ξέρετε το εξής: είναι πανεύκολες στη χρήση τους, αφού απλά τις απλώνετε με τα δάχτυλά σας και δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες στο μακιγιάζ ή ακόμα και πινέλα.

Αν δεν σας έπεισα, απλά δείτε πόσο εντυπωσιακές δείχνουν στην μούσα του brand, Βίκυ Καγιά.

Σας το είπα! Το μόνο που μένει τώρα είναι να τα δοκιμάσετε και εσείς – promise, θα τα λατρέψετε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα