Η Barbie-Iris Apfel είναι γεγονός 

Την Ημέρα της γυναίκας η Mattel κυκλοφόρησε μια σειρά από κούκλες Barbie που περιλάμβανε ιστορικά και μοντέρνα γυναικεία πρότυπα από όλο τον κόσμο, προκειμένου να εμπνεύσει την επόμενη γενιά των κοριτσιών. Εκτός των άλλων, πρόσφατα μία ακόμα κούκλα Barbie, αυτή με τη μορφή της Frida Kahlo και παρόλο που η οικογένεια της καλλιτέχνιδας δεν αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο, η Mattel γενικά απέσπασε πολλά θετικά σχόλια για τη συγκεκριμένη κίνηση. Τι έχει συνέχεια; Η Barbie-Iris Apfel, μια κούκλα λοιπόν που είναι φτιαγμένη κατ’ εικόνα του 97χρονου fashion icon.

Barbie-Iris Apfel

Ντυμένη με ένα πράσινο κοστούμι με την υπογραφή του οίκου Gucci, με τα μεγάλα, μαύρα, στρογγυλά γυαλιά οράσεώς της και με ένα oversized, statement κολιέ και άλλα αξεσουάρ, η Barbie-Iris Apfel είναι ίσως η πιο κομψή από όλες τις Barbie που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Δυστυχώς βέβαια είναι μία και μοναδική και αν θέλετε να την προσθέσετε στη συλλογή σας, αυτό δεν είναι εφικτό, μιας και η συγκεκριμένη κούκλα δεν θα κυκλοφορήσει πρως πώληση. Παρόλα αυτά, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το ερχόμενο φθινόπωρο  η Barbie θα κυκλοφορήσει μια σειρά “Styled By” Barbie, με γυαλιά και περιδέραια από τη συλλογή Raper Avis της Iris Apfel και έτσι θα μπορέσετε να αποκτήσετε κάποια κομμάτια για να ντύσετε τη Barbie σας με το στιλ μιας από τις πιο στιλάτες γυναίκες του κόσμου.

iris apfel, Jewelry Information Center's 2014 GEM Awards Gala

Για όσους δε γνωρίζουν την Iris Apfel, να πούμε ότι είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν interior designer και μάλιστα έχει επιμεληθεί διάφορα δωμάτια του Λευκού Οίκου για λογαριασμό πολλών Προέδρων, μεταξύ των οποίων οι Kennedy, Nixon, Reagan και Clinton. Η μόδα της άρεσε ανέκαθεν και δεν άργησε να ξεχωρίσει για το προσωπικό της στιλ. Επιλέγει συνήθως έντονα χρώματα και πάντα φοράει statement κοσμήματα, τα οποία λατρεύει και μάλιστα έχει μία πάρα πολύ πλούσια και ακριβή συλλογή. Διαβάστε περισσότερα και για την Iris Apfel αλλά και για άλλες γυναίκες μεγάλης ηλικίας που έχουν μοναδικό στιλ εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα