Η ΑΘηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του μωρού της

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικά χρόνια γνώρισε το άλλο της μισό, τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Πολύ γρήγορα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους όλοι μιλούσαν για το πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι. Όλα έδειχναν πως θα κατέληγαν στα σκαλιά της εκκλησίας κάτι που πρόκειται να συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλά πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο και μόλις 50 μέρες πριν ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Η Αθηνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρε 23 κιλά, παρόλα αυτά, το γεγονός ότι είναι αρκετά προσεκτική με τη διατροφή της και ότι αγαπάει τη γυμναστική, τη βοήθησε στο να λειτουργήσει ξανά ο μεταβολισμός της και να αρχίσει γρήγορα να κάνει το επιπλέον βάρος που πήρε όσο ήταν έγκυος.

Σήμερα, και όπως είπαμε πριν, 50 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της, που θα ονομάσουν Μάξιμο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Αθηνά μέσα από το Instagram της, βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η εμφάνισή της ήταν φανερά ανανεωμένη, καθώς η ηθοποιός άλλαξε τα μαλλιά της και εν όψει του καλοκαιριού επέλεξε ενα σαφώς πιο ανοιχτό χρώμα, που της πάει πολύ, ενώ επιπλέον έχει χάσει πολλά από τα κιλά της εγκυμοσύνης και δείχνει να επανέρχεται σιγά σιγά πλήρως και να ανακτά την καλογυμνασμένη και πολύ καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ενώ δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από τότε που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η ηθοποιός τόλμησε να φορέσει crop top, κάτι που πολύ λίγες γυναίκες θα δοκίμαζαν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η Αθηνά εμφανίστηκε λοιπόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με ένα σύνολο με την υπογραφή της Νάντιας Ράπτη, το οποίο αποτελούνταν από crop top και παντελόνα με ανοιξιάτικο, φλοράλ μοτίβο. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει την κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη. Η ηθοποιός έχει μοιραστεί στο Instagram της πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή της μετά τη γέννηση του γιου της, σε κάποια από τα οποία ποζάρει με crop tops αλλά και με εφαρμοστά ρούχα, που αποδεικνύουν ότι δε θα δυσκολευτεί καθόλου να χάσει ακόμα και το τελευταίο κιλό της εγκυμοσύνης. Δείτε μερικά τα στιγμιότυπα:  

Εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι περισσότερο, μιας και η εικόνα μιλάει από μόνη της εν προκειμένω. Να πούμε βέβαια πως εντύπωση εκτός από την εμφάνισή της, έκανε και η αφοπλιστική ειλικρίνια της ηθοποιού, η οποία παραδέχτηκε ότι πόνεσε κατά τη διάρκεια του τοκετού αλλά και ότι εκτός από τη συγκίνηση που ένιωσε όταν είδε το μωρό της, αγχώθηκε ιδιαίτερα μιας και σαν νέα μητέρα δεν είχε καμία εμπειρία και φυσικά δεν ήταν σίγουρη για το πώς θα διαχειριστεί το μωρό της.

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα