Η Άσπα Τσίνα επέστρεψε στη μουσική και εμείς θυμόμαστε τη μεταμόρφωσή της στο πέρασμα του χρόνου

Η Άσπα Τσίνα επέστρεψε με νέο τραγούδι αρκετό καιρό από την τελευταία της κυκλοφορία. To «Αυτή τη φορά» σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα είναι μια διασκευή στο κλασικό τραγούδι που ερμήνευσε η Άννα Βίσση, και η νέα εκτέλεση έγινε σε συνεργασία με τον καταξιωμένο μουσικό και phenomenal drummer, Kostas Milonas, που έχει σπουδάσει με υποτροφία και έχει διακριθεί για το ταλέντο του στο Berklee College Of Music, (μετρά δε συνεργασίες με ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως: Annie Lenox, Carol King, Willie Nelson, Tina Arena, Alexandra Burke, Warrel Dane, καθώς επίσης και με Έλληνες καλλιτέχνες όπως Χάρις Αλεξίου, Μάριος Φραγκούλης, Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Γλυκερία κ.α), ο οποίος ανέλαβε την ενορχήστρωση και παραγωγή.

aspa tsina

Και αν η μπαλάντα της τραγουδίστριας είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι την αγαπήσαμε κυρίως από τη συμμετοχή και την προσωπικότητά της στο Fame Story. Το τραγούδι συνοδεύεται και από μία νέα φωτογράφηση της  Έφης Γούση, γνωστή για τις δουλειές της στο θέατρο και τη φωτογραφία.

aspa tsina

Η Άσπα φαίνεται ότι όσα χρόνια και αν περάσουν είναι αγέραστη και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο όμορφη από ποτέ μας όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες για τη νέα της κυκλοφορία.

aspa tsina

Αν θέλετε να ακούσετε το τραγούδι της, μπορείτε στο lyric video ακριβώς από κάτω.

Αλλά εμείς με αφορμή το νέο της κομμάτι ας θυμηθούμε μερικές στιγμές από την εξέλιξη της στο πέρασμα του χρόνου.

aspa tsina

Κάπως έτσι γνωρίσαμε το πρόσωπο που κέρδισε στην ουσία το Fame Story 1 ακόμα και αν αποχώρησε οικειοθελώς της πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

aspa tsina

Εδώ σε ένα στιγμιότυπο από την πρώτη της φωτογράφηση μετά τη θητεία της στη μουσική ακαδημία.

aspa tsina

Άλλη μια εικόνα από τα χρονιά του «Έλα Λάμψε», του πρώτο του single που έγινε χρυσό σε χρόνο dt.

aspa tsina

Και λίγο μετά εδώ τη βλέπουμε στα χρόνια του «Γυάλινα Όνειρα», του πρώτου της προσωπικού album.

aspa tsina

Όταν έληξε η συνεργασία της με τη Heaven, η Άσπα δοκίμασε πιο ξανθούς τόνους στα μαλλιά της, αλλά παρέμεινε το ίδιο όμορφη.

aspa tsina

Σε ένα boho look όταν αποφάσισε να αφήσει τη δισκογραφία και την Αθήνα και να επιστρέψει στην πόλη της.aspa tsina

Εδώ στην πρόσφατη φωτογράφηση που People που ανέδειξε την φιλοζωική της δράση και σημάδεψε την επιστροφή της στην επικαιρότητα. Thank god she’s back.

Και τώρα ας θυμηθούμε τα video clips της.

Το «Έλα Λάμψε» είναι ό, τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει.

Το dance remix στα «Γυάλινα Όνειρα» είναι ένα τραγούδι που δεν είμαστε σίγουροι ότι την εκφράζει απόλυτα, αλλά σίγουρα το αγαπήσαμε.

Θέλετε περισσότερη μουσική από την Άσπα; Πείτε μας με ένα comment στο Facebook.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα