Οι αντιδράσεις της πρώην συζύγου του Brandley Cooper,Jennifer Esposito,σχετικά με τις φήμες για την Lady Gaga
Instagram

Η πρώην σύζυγος του Brandley Cooper, Jennifer Esposito  φάνηκε αδιάφορη  ως προς τις φήμες της  έντονης  χημείας μεταξύ του Cooper και της Lady Gaga.

Την Κυριακή βράδυ μάλιστα, ο David Spade  ανάρτησε μια φωτογραφία του Bradley Cooper και της Lady Gaga, σχολιάζοντας ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. H Jennifer Esposito  σχολίασε κάτω από την δημοσίευση με ένα ειρωνικό “Ha”.

H Jennifer Esposito ήταν παντρεμένη  με τον Brandley Cooper για 4 μήνες  και χώρισαν το 2007.Το 2014 η ηθοποιός του NCIS, στο βιβλίο της Jennifer’s Way δεν έχασε την ευκαιρία να ‘’θάψει” τον Cooper.Τον κατηγόρησε ότι είχε μια «σκληρή, κρύα πλευρά» και « ότι η σχέση ήταν γύρω από εκείνον και τα θέλω του και τίποτα άλλο.»

Oι δύο συμπρωταγωνιστές  του ‘’A star is born”  έκλεψαν τις εντυπώσεις όταν τραγούδησαν το Shallow στην τελετή βραβείων Όσκαρ προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στο κοινό και κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το ντουέτο τους δημιούργησε φρενίτιδα  στα social media και το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η βράβευση της  Lady Gaga για το βραβείο Best Original Song.

Στο τέλος της εκτέλεσης του τραγουδιού, ο Bradley Cooper κάθισε στο πιάνο μαζί με την Lady Gaga,όπου οι δύο τους  τραγούδησαν το τελευταίο στίχο του τραγουδιού πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Μετά αγκαλιάστηκαν σφιχτά και o Cooper  την σήκωσε στον αέρα για λίγο. Η σύντροφος του,Irina Shayk , ήταν από τους πρώτους που σηκώθηκε να τους χειροκροτήσει για την εξαιρετική εκτέλεση του τραγουδιού.

Ο δεσμός μεταξύ Cooper και Gaga ενισχύθηκε περισσότερο  τον προηγούμενο χρόνο με το tour και τo festive circuit για το ‘’A Star is Born”. H Gaga μάλιστα δήλωσε στο E-news ότι «Η χημεία με τον Brandley είναι αληθινή;  Συνέβη αμέσως από τότε που γνωριστήκαμε συνεχίζει να μεγαλώνει.»

Στην βράβευση της η Gaga είπε στον σκηνοθέτη και τον συμπρωταγωνιστή της  ότι  «Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο στο πλανήτη που θα μπορούσε να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι μαζί μου, εκτός από εσένα.»Επίσης, η Gaga χώρισε πρόσφατα με τον αρραβωνιαστικό της, Christian Carino. Σύμφωνα με πηγές της E-News η σχέση ολοκλήρωσε τον κύκλο της και δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο.

Η Irina Shayk, μητέρα της δύο ετών κόρης,Lea De Seine Shayk Cooper, αποφάσισε να μιλήσει στο Glamour.U.K για την  χαμηλών τόνων σχέση με τον Brandley Cooper, προτιμώντας  η προσωπική της ζωή να απέχει από τα φώτα των media και της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα