Η Αμαλία Κωστοπούλου ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει το Instagram

Είναι νέα, όμορφη, έξυπνη και έχει πολλούς fans. Ο λόγος για την Αμαλία Κωστοπούλου, τη μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία μάλιστα, όπως σας ενημερώσαμε πριν από μερικές μέρες, πήρε το πτυχίο της και μετά από πολύ διάβασμα και έντονη προσπάθεια πλέον μπορεί να απολαύσει το καλοκαίρι της και να ξεκουραστεί. Αυτό φαίνεται πως ήδη κάνει, μιας και μετά από μία αρκετά απαιτητική χρονιά που πέρασε στο πανεπιστήμιο, επιτέλους πλέον έχει τον χρόνο να χαλαρώσει και να διασκεδάσει με τους φίλους της. Αν και θα περιμέναμε πως θα επέστρεφε αμέσως στην Ελλάδα για τις διακοπές της, μιας και το δικό μας καλοκαίρι δε συγκρίνεται με κανένα άλλο, κακά τα ψέματα, η Αμαλία βρίσκεται ακόμα στην Αμερική και περνάει χρόνο με την παρέα της. Η θερμοκρασία φαίνεται πως έχει ανέβει αρκετά και εκεί και έτσι η όμορφη απόφοιτη πλέον του Berkeley φόρεσε τα μαγιό της και πόζαρε με αυτά, ανεβάζοντας κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόσο σαν post όσο και σαν stories.

amalia kostopoulou magio

amalia kostopoulou magio

Το ένα από τα δύο μαγιό που επέλεξε λοιπόν ήταν ένα ψηλόμεσο μπικίνι σε nude απόχρωση με μαύρο τελείωμα. Οι πόζες της κέρδισαν αμέτρητα likes στο Instagram και φυσικά μας θύμισαν πόσο σωστές αναλογίες έχει αλλά και πόσο μοιάζει με τη μητέρα της, η οποία μην ξεχνάτε πως ήταν ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της Ελλάδας των 1990s.

amalia kostopoulou magio

amalia kostopoulou magio

Στη συνέχεια στα insta-stories της μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με ένα ολόσωμο μαγιό διακοσμημένο με ένα πολύ καλοκαιρινό tropic print. Αυτή τη φορά λοιπόν η επιλογή της ήταν μια high cut γραμμή, που εκτός των άλλων κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά (κρατήστε αυτή την πληροφορία για να το φορέσετε και εσείς αν θέλετε να προσθέσετε ύψος στη σιλουέτα σας) .

Δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο σας άρεσε περισσότερο, εμείς πάντως θα ψηφίσουμε το μπικίνι, γιατί θεωρούμε ότι είναι μια πιο ιδιαίτερη επιλογή που ταιριάζει πολύ όχι μόνο στον σωματότυπο της Αμαλίας αλλά και στα χρώματά της. Σε κάθε περίπτωση να πούμε πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί και επαγγελματικά με το modeling, αν και η ίδια έχει δείξει ότι προτιμάει να το κάνει μόνο περιστασιακά και ενδιαφέρεται κυρίως για την καριέρα της πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα