Η Αμαλία Κωστοπούλου φωτογραφίζεται για το Instagram με ένα μαγιό που δεν περιμέναμε

Η Αμαλία Κωστοπούλου κατάφερε να αναστατώσει και πάλι το Instagram και τα likes να πάρουν φωτιά με μία ακόμη ανάρτηση της με μαγιό. Τι και αν τελείωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Berkeley, η Αμαλία δεν αποχωρίζεται εύκολα την Αμερική διότι από ότι φαίνεται περνά πολύ καλά. Συγκεκριμένα, η μεγάλη κόρη της οικογένειας Κωστοπούλου απολαμβάνει πλέον τις διακοπές της με καλή παρέα μετά την απαιτητική χρονιά που πέρασε προκειμένου να τελειώσει το Πανεπιστήμιο. Στην τελευταία της φωτογραφία που ανέβασε σε ποστ και στόρι, πριν από μερικές ώρες, την βλέπουμε να φορά ένα τέλειο ψηλόμεσο μπικίνι Emma ‘s Swimwear -κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα αφού προτιμά τα πιο μικρά και αποκαλυπτικά μαγιό.

“omg dude pretend you surf”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) στις

H ίδια μάλιστα δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί στη λεζάντα της, αστειευόμενη με την πόζα της γράφοντας: «Προσποιήσου ότι σερφάρεις». Εμάς πάντως ποσώς μας ενδιαφέρει αν η φωτογραφία είναι στημένη ή όχι διότι δεν μπορούμε να εστιάσουμε σε οτιδήποτε άλλο πέρα από την ομορφιά της και τις τέλειες αναλογίες της που θυμίζουν μοντέλου.

33400744_1752236804864062_923657885513154560_n

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες η Αμαλία είχε ανεβάσει και πάλι φωτογραφία με ψηλόμεσο μπικίνι μέσα στο σπίτι που μένει, βάζοντας και πάλι φωτιά στα social media, αλλά λίγες ώρες μετά φαίνεται πως το μετάνιωσε και την διέγραψε.

amalia kostopoulou magio

amalia kostopoulou magio

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει και από τις διακοπές της  με μαγιό. Φαίνεται η ίδια νιώθει πιο σέξι από ποτέ.

amalia kostopoulou magio

Εμείς ανυπομονούμε να επιστρέψει στη Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, για να δούμε κι άλλες φωτογραφίες με μαγιό με φόντο τα πανέμορφα ελληνικά νησιά.

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα