Η αγαπημένη ταινία της Disney Pixar επιστρέφει και ήδη έχουμε βάλει τα κλάματα από χαρά

Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή μας λέει το δελτίο τύπου για την ανακοίνωση του πρώτου teaser trailer του «Toy Story 4» και εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το κλάμα που ρίξαμε στο τέλος του «Toy Story 3». Αυτό δεν αλλάζει τη χαρά μας για την τέταρτη συνέχεια του αγαπημένου μας franchise από την Disney Pixar.

Να τι ξέρουμε για την ταινία μέχρι τώρα

Ο Woody και η υπόλοιπη παρέα των παιχνιδιών επιστρέφουν σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στο «Toy Story 4» και υποδέχονται καινούργιους φίλους στο δωμάτιο της Bonnie, συμπεριλαμβανομένου του Forky, ενός καινούργιου απρόθυμου παιχνιδιού, που επιμένει πως δεν είναι παιχνίδι και δεν ανήκει στο δωμάτιο της Bonnie. Δυστυχώς, κάθε φορά που προσπαθεί να δραπετεύσει, κάποιος τον γυρίζει πίσω στο δωμάτιο.

«Όπως οι περισσότεροι, θεώρησα κι εγώ, πως το «Toy Story 3» ήταν το τέλος της ιστορίας. Και συγκεκριμένα το τέλος της ιστορίας του Woody και του Andy. Όμως, όπως συμβαίνει στη ζωή, κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Ο Woody τώρα βρίσκεται σε ένα καινούργιο δωμάτιο, με καινούργια παιχνίδια και ένα καινούργιο παιδί και είναι κάτι που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Οι ερωτήσεις του τι θα σήμαινε και πως θα ήταν κάτι τέτοιο, ήταν η αρχή για μια καινούργια διασκεδαστική ιστορία, που άξιζε να ειπωθεί. Το σύμπαν του Toy Story είναι χτισμένο πάνω στην ιδέα πως όλα στη ζωή (και στον κόσμο) έχουν ένα σκοπό. Η ιστορία του κάθε παιχνιδιού είναι να βρίσκεται εκεί για το «παιδί» του. Αλλά τι συμβαίνει για εκείνα τα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί από άλλα αντικείμενα; Ο Forky είναι φτιαγμένος από αναλώσιμα υλικά, και γι’ αυτό τον λόγο αντιμετωπίζει μια κρίση», λέει ο σκηνοθέτης Josh Cooley.

Δείτε το trailer της ταινίας που κυκλοφορεί στις 20 Ιουνίου 2019 στους κινηματογράφους από κάτω:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα