Η αγαπημένη σειρά περιποίησης της Ελένης Μενεγάκη έχει το πιο υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα

Αν ανοίξετε αυτή τη στιγμή τους τηλεοπτικούς δέκτες σας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, θα γνωρίσετε μία από τις αγαπημένες μας σειρές περιποίησης για το καλοκαίρι, εδώ στο beauty department του InStyle. Όπως δήλωσε και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, τα προιόντα Nuxe Sun/After Sun ξεχωρίζουν για το υπέροχο καλοκαιρινό άρωμά τους και τη μοναδική υφή τους και εφόσον τα επιλέγει και η μεγαλύτερη celebrity της χώρας, τότε ξέρετε πως πρέπει τουλάχιστον να τους δώσετε μία ευκαιρία.

nuxe sun, υπέροχο καλοκαιρινό άρωμαΗ σειρά αντηλιακής προστασίας Nuxe Sun με υάκινθο και ηλίανθο προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVΑ και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα. Έχει μοναδική υφή και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα που θα σας κάνει να θέλετε να ανανεώνετε το αντηλιακό σας ξανά και ξανά. Η σειρά περιλαμβάνει από αντηλιακές κρέμες προσώπου και γαλακτώματα σώματος μέχρι λάδια μαυρίσματος και προστατευτικά γαλακτώματα μαλλιών, με SPF 30 και 50, οπότε αποκλείεται να μην βρείτε ακριβώς αυτά που χρειάζεστε.nuxe after sun, υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα

Η Nuxe After Sun συμπληρώνει την σειρά Sun, προσφέροντάς σας όλα όσα χρειάζεστε για την περιποίησή σας μετά την έκθεση στον ήλιο. Το Shampooing Douche après soleil Σαμπουάν Αφρόλουτρο 2 σε 1 θα σας ανανεώσει στη στιγμή, αφήνοντας ένα διακριτικό, φρέσκο άρωμα στο δέρμα και τα μαλλιά σας, ενώ η λοσιόν για μετά τον ήλιο θα κάνει την επιδερμίδα σας να λάμπει και το μαύρισμά σας να κρατήσει περισσότερο. Τέλος, το fragrant water Nuxe Sun Eau de toilette είναι χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο μας από όταν προωτοκυκλοφόρησε, αφού κυριολεκτικά κλείνει τη μυρωδιά του καλοκαιριού σε ένα μπουκάλι. Το καλύτερο είναι πως δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Μυρίστε το και θα μας θυμηθείτε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα