Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες για την επέτειο γάμου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Κι όμως ένα χρόνος πέρασε από την ημέρα που παντρεύτηκε το πιο όμορφο ζευγάρι της Ελλάδας. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που σήμερα γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο αφού πέρυσι στις 3 Ιουλίου του 2017, ο Έλληνας σταρ παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τη μητέρα των παιδιών του. Φυσικά δεν ήταν ένας απλός γάμος αφού εκπρόσωποι απο τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο έδωσαν το παρών στην τελετή αλλά και στη δεξίωση που ακολούθησε όπου ο Σάκης, η Κάτια και τα τέσσερα παιδιά τους -η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας, χάρισαν μαγικές στιγμές στους καλεσμένους τους.

sakis rouvas katia zygoyli gamos episimi photoΓι αυτό και ο Σάκης αλλά και η Κάτια με αφορμή αυτή τη μέρα θέλησαν να μοιραστούν κάποιες φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί. Ο τραγουδιστής  ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο στην οποία απεικονίζονται να χορεύουν και μάλιστα ευχήθηκε στη λεζάντα και στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της καθώς σήμερα γίνεται 40 ετών. «Μαζί για πάντα, χρόνια πολλά αγάπη μου» . Η Κάτια από την άλλη για την επέτειό τους μοιράστηκε μια φωτογραφία τους με το logo του γάμου τους απο πάνω, δηλαδή την καρδούλα με τα αρχικά τους.

Μετά απο λίγη ώρα ο Έλληνας σταρ δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία στην οποία και οι δύο ντυμένοι casual ποζάρουν στον φακό ενώ η Κάτια του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Εμείς να τους ευχηθούμε να ζήσουν και να είναι πολλά πολλά χρόνια ακόμα μαζί.

 

Μαζί για πάντα, χρόνια πολλά αγάπη μου ❤️?

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

❤️ A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

✨Love❤️?

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα