3 χρυσοί στιλιστικοί κανόνες για τις petite γυναίκες
Splash News

Δεν είναι τυχαίο που λέγεται ότι τα «καλά αρώματα κρύβονται σε μικρά μπουκάλια». H μόδα όχι μόνο ανακυκλώνεται, αλλά προσαρμόζεται και ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Γι’ αυτό και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ή ανασφάλειας. Για τις αγαπημένες μου petite φίλες, στις οποίες ενίοτε εντοπίζω ένα προβληματισμό, είτε ως προς το ότι θα ήθελαν να δείχνουν πιο ψηλές, είτε γιατί θεωρούν ότι δεν μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν.

Splash News

Τα παρακάτω don’ts θα σας βοηθήσουν να σκέφτεστε πιο απλά, αλλά το πιο βασικό σε κάθε περίπτωση είναι να είστε ο εαυτός σας:

• Δεν είστε υποχρεωμένες να φοράτε τακούνια! Αν αυτό σας κάνει ναι αισθάνεστε ωραία, πιο θηλυκές ή να περπατάτε περήφανα, τότε μαζί σας. Αν όμως επιβαρύνετε το σώμα σας, φορώντας τα συχνά, απλά για να δείχνετε πιο ψηλές, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

• Μην αποφεύγετε να φοράτε maxis, capris, μπότες! Η λίστα για τα items που θα ήταν καλό να αποφεύγουν οι petite κυρίες, ίσως είναι μεγάλη! Αλλά και τί έγινε;  Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι που μπορεί να φορεθεί ένα ρούχο, είναι ώρα να σταματήσετε την πολλή σκέψη και να τολμήσετε να δημιουργήσετε ευφάνταστα looks!

• Μην προσπερνάτε ράφια με ρούχα που θεωρείτε ότι δεν είναι για εσάς! Προτού απογοητευτείτε, ψάξτε καλά γιατί μπορεί να ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς. Για παράδειγμα τα cut-outs ρούχα, ενίοτε έχουν καλύτερη εφαρμογή στις petite γυναίκες, παρά στις πιο μεγαλόσωμες.

 

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

 

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα