Hydrabio Eau de soin: Το προϊόν που ΠΡΕΠΕΙ να έχετε καθημερινά στην τσάντα σας
Instagram: @JessicaClements

Αν και οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού δεν έχουν «χτυπήσει» ακόμα, φανταζόμαστε πως ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αντηλιακή προστασία καθημερινά, ακόμα και όταν βρίσκεστε μέσα στην πόλη. Βασικό βήμα στην καθημερινή περιποίηση σας πρέπει να είναι το αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, κάτω από το μακιγιάζ σας. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι αρκετό για να σας προστατέψει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού το αντηλιακό θα πρέπει να ανανεώνεται περίπου κάθε δύο ώρες. Ευτυχώς, εμείς έχουμε ήδη ανακαλύψει την καλύτερη λύση για εσάς, η οποία όχι μόνο θα σας προστατέψει, αλλά και θα σας δροσίσει ταυτόχρονα.

Ο λόγος για το must-have  Hydrabio Eau de soin της Bioderma με SPF30, το οποίο απλά ψεκάζετε στο πρόσωπό σας, ακριβώς όπως θα κάνατε με ένα απλό νεράκι. Δροσίζει στη στιγμή, ανανεώνει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ σας και προσφέρει αντηλιακή προστασία σε συνδυασμό με ένα αντι-οξειδωτικό σύμπλοκο για βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.editor's choice, bioderma, Hydrabio Eau de soin

Το σωτήριο αυτό spray βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, προστατεύοντας το δέρμα από την αφυδάτωση, ακτίνες UV και τις ελεύθερες ρίζες σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να το ψεκάζετε στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ όσο συχνά θέλετε, είτε σε «καθαρό» δέρμα, είτε  πάνω από το μακιγιάζ και δεν θα χρειαστεί να κουβαλάτε πλέον δεκάδες σωληνάρια ή μπουκαλάκια στην τσάντα σας. Θα το βρείτε στα φαρμακεία. Παρακαλούμε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα