How To: Πώς θα πετύχετε τα τέλεια κυματιστά μαλλιά της παραλίας στην πόλη
Getty Images

Μπορεί το καλοκαίρι να μην είναι ακόμα επίσημα εδώ, οι υψηλές θερμοκρασίες όμως μας έχουν ήδη βάλει σε mood παραλίας. Επειδή όμως οι βουτιές στη θάλασσα θα αργήσουν λίγο (εκτός αν αντέχετε το κρύο νερό), αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε από τώρα το αγαπημένο μας cool, καλοκαιρινό χτένισμα, aka τους ανέμελους κυματισμούς.

Πώς θα γίνει όμως να πετύχουμε τα τέλεια κυματιστά μαλλιά, χωρίς τη βοήθεια του θαλασσινού νερού; Πανεύκολα, σύμφωνα με τον hair expert Πάνο Καλλίτση, αφού δεν θα σας πάρει πάνω από πέντε λεπτά και η «τεχνική» δεν είναι καθόλου δύσκολη.

Getty Images
Getty Images

«Με ένα ψαλίδι για μπούκλες δημιουργείτε κυματισμούς στα μήκη των μαλλιών σας και έπειτα εφαρμόστε ένα salt spray, δηλαδή ένα προϊόν με βασικό συστατικό του το αλάτι. Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά κυματιστά και θέλετε να αποφύγετε τη χρήση θερμότητας, ψεκάστε το salt spray και δημιουργήστε μεγάλες, χαλαρές πλεξίδες, τις οποίες δεν θα λύσετε για αρκετή ώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν το ίδιο και με τις δύο μεθόδους», μας εξήγησε ο hair expert.

Yeap, είναι τόσο, μα τόσο απλό και το τελικό look μπορεί να «φορεθεί» από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε κάθε περίσταση.

ghd-curve-classic-wave-wandΕμείς έχουμε λατρέψει και σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο styling για μπούκλες ghd curve® classic wave wand, που κάνει πανεύκολη τη διαδικασία. Τα προϊόντα της ghd θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

surf spray

Το sea salt spray που ξεχωρίζουμε (εμείς και όλος ο κόσμος) είναι φυσικά το cult πλέον Surf Spray της Bumble & Bumble (€15,50 τα 50ml). Χαρίζει ελαφρύ κράτημα και έχει ματ τελείωμα, χωρίς να αφήνει τα μαλλιά σκληρά. Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα