How to: Πώς θα φορέσετε το σουέντ όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει

Ήδη ο καιρός φτιάχνει και η θερμοκρασία ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά. Όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει, από τότε που μπήκε η άνοιξη, αλλά και τον χειμώνα που πέρασε λίγο πιο αμυδρά, το σουέντ τείνει να αντικαταστήσει το δέρμα, και φοριέται κατά κόρον, καθώς πολλοί είναι οι δημιουργοί που το πρότειναν στις Εβδομάδες Μόδας αλλά και οι celebrities που το έχουν ήδη φορέσει. Επειδή μπορεί να σας ξενίζει η ιδέα του να φορέσετε σουέντ όταν ο καιρός είναι πολύ καλός, εμείς θα σας πούμε μερικούς τρόπους για να το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας ακόμα και όταν η θερμοκρασία ανέβει αισθητά.

1. Φορέστε μια σουέντ φούστα με γυμνά πόδια και sneakers. Αυτή η φούστα που ενδεχομένως σας έβγαλε τόσες φορές από τη δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορεί τώρα να συνδυαστεί άψογα με ένα λευκό t-shirt και να δημιουργήσει ένα άνετο και πολύ stylish καθημερινό σύνολο.

2. Φορέστε ένα σουέντ σορτς. Ακριβώς το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με αυτό το κομμάτι. Εναλλακτικά μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα denim πουκάμισο και το outfit θα είναι εξίσου καλόγουστο. Μην ξεχνάτε ότι ο συνδυασμός του denim με το σουέντ στοιχεία είναι πολύ σωστός.

3. Φορέστε ένα σουέντ τοπ. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορείτε να φορέσετε ένα κοντομάνικο ή αμάνικο τοπ από δέρμα και να το συνδυάσετε με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Να είστε σίγουρη πως θα γίνει το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο κομμάτι, ιδιαίτερα αν είναι διακοσμημένο με κρόσσια, μιας και είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης.

4. Φορέστε ένα σουέντ παντελόνι με ίσια σανδάλια. Ακόμα ένα σύνολο που ενδείκνυται για τις πιο ζεστές μέρες της άνοιξης. Συνδυάστε με ένα απλό τοπ και είστε έτοιμη για βόλτα ή ακόμα και για το γραφείο.

5. Φορέστε ένα περφορέ ρούχο από σουέντ. Ακόμα μια πολύ chic επιλογή, ειδικά αν οι τρύπες δημιουργούν κάποιο ξεχωριστό σχέδιο. Αποφύγετε όμως να φορέσετε σουέντ μπότες ή μποτάκια με τρύπες.

6. Τα αξεσουάρ από σουέντ επίσης έχουν την τιμητική τους. Τσάντες, καπέλα, σανδάλια, μπορούν να φορεθούν κατά κόρον, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Μην ξεχνάτε πως το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνήθως πολύ ζεστό, οπότε όσο και αν τα αγαπάτε για ένα διάστημα θα αναγκαστείτε να αποχωρηστείτε τα αγαπημένα σας σουέντ κομμάτια, και συγκεκριμένα όταν η θερμοκρασία αρχίσει να χτυπάει κόκκινο. Τον υπόλοιπο καιρό όμως μπορείτε να τα φορέσετε άφοβα.

Διαβάστε ακόμα:

Θοδωρής Μισόκαλος: Το μήνυμα του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη μετά τον τοκετό

Angelina Jolie: Η απίστευτα συγκινητική ομιλία της περί διαφορετικότητας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα