How to: 5 τρόποι για να είστε στη μόδα χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να είναι στη μόδα. Το πρόβλημα μ’ αυτό βέβαια είναι πως τις περισσότερες φορές απαιτεί κάποιο κόστος το οποίο συχνά δεν είμαστε σε θέση να καλύψουμε, μιας και οι ανάγκες μας είναι πάρα πολλές, και σίγουρα τα ρούχα και τα αξεσουάρ δεν είναι στην πρώτη θέση. Γι’ αυτόν τον λόγο εμείς θα σας προτείνουμε τρόπους για να κάνετε το look σας πιο επίκαιρο χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Ναι, πολύ καλά καταλάβατε, διαβάστε πως θα είστε πιο in fashion αυτή τη σεζόν, χωρίς να δαπανήσετε ούτε ένα ευρώ.

1. Φορέστε το κλασικό, λευκό σας πουκάμισο διαφορετικά. Πώς; Δένοντάς το στη μέση και συνδυάζοντάς το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Για το γραφείο προτιμήστε τα κουμπιά του κουμπωμένα και αποφύγετε να «δείξετε δέρμα» ενώ για τις εμφανίσεις σας εκτός δουλειάς, μπορείτε να δείξετε τους καλοσχηματισμένους σας κοιλιακούς άφοβα.

2. Φορέστε ένα t-shirt πάνω από το αγαπημένο σας βραδινό φόρεμα και ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι sneakers ή πλατφόρμες αν θέλετε ένα πιο ladylike αποτέλεσμα. Ποιος είπε ότι το layering απαγορεύεται το καλοκαίρι;

3. Και η επόμενη πρότασή μας έχει να κάνει με το layering. Αυτή τη φορά λοιπόν σας λέμε να φορέσετε ένα crop top (όχι στράπλες) πάνω από ένα πουκάμισο. Το καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε αν τα δύο κομμάτια είναι σε πολύ διαφορετικά χρώματα, που ταιριάζουν όμως μεταξύ τους, μιας και θα δημιουργήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση.

4. Τα total looks είναι και πάλι in fashion. Σας το είχαμε πει και τον χειμώνα, και επιμένουμε και το καλοκαίρι. Επιλέξτε μονοχρωματικά outfits τα οποία θα κάνετε πιο ενδιαφέροντα προσθέτοντας ένα και μόνο ιδιαίτερο αξεσουάρ. Μην ξεχνάτε ότι το απλό είναι πάντα το καλύτερο, οπότε κρατήστε αυτόν τον κανόνα στο μυαλό σας και αυτή τη σεζόν.

5. Φορέστε μια μεγάλη ζώνη με το αέρινο φόρεμά σας. Αυτή τη σεζόν σας έχουμε ήδη πει πως οι statement ζώνες έχουν ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα αξεσουάρ. Σίγουρα θα έχετε κάποια στη ντουλάπα σας, δική σας ή ακόμα καλύτερα της μαμάς σας από τα 1980s ή τα 1970s. Φορέστε τη και δε θα το μετανιώσετε.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το concealer part #1

Throwback Monday: Θυμόμαστε τις εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των περσινών MAD VMAs

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα