How to: 5 στιλιστικά tips που πήραμε από το Instagram της Gigi Hadid

Το Instagram feed του νεαρού top model μπορεί να λειτουργήσει και φέτος το φθινόπωρο ως έμπνευση για τις πιο stylish εμφανίσεις σας. Είτε σε πρωινές casual βόλτες, είτε σε βραδινές επίσημες εξόδους, αξίζει να ρίξετε μία ματιά στις προτάσεις που λανσάρει η αγαπημένη των απανταχού fashionistas, Gigi. Είστε σε απόλυτο lazy mood και ένα στενό τζιν παντελόνι σας μοιάζει ανυπόφορo; Μη φοβηθείτε να νιώσετε άνετες μέσα στα sporty fitness σετ που προορίζατε αποκλειστικά για το γυμναστήριο. Το streetstyle ποτέ δεν υπήρξε πιο φιλικό για τη σύγχρονη πολυάσχολη γυναίκα, που εκτός από το στιλ, θέλει να επενδύσει και στην άνεση. Εδώ βλέπουμε την Gigi να απολαμβάνει τη βόλτα της μέσα στο χαριτωμένο Reebok κροπ τοπ της, σεταρισμένο με μαύρα αθλητικά pants.  

Όσον αφορά τις πιο grande εμφανίσεις σας, η πρόταση της Gigi είναι να επενδύσετε στο λευκό -ναι ΚΑΙ τον χειμώνα. Μάλιστα, δεν έχετε λόγο να φοβηθείτε ακόμη και το total white, το οποίο, αν βαριέστε τη μονοτονία, μπορείτε να αναδείξετε με πολλά κοσμήματα.
Επόμενη τάση που παραπέμπει κατ’ εξοχήν πλέον στο εξωτικό μοντέλο, είναι η one-shoulder εκδοχή στα παλτό, τα μπλουζάκια, ακόμη και στις -απόλυτα in γούνες. H τάση αυτή έχει αποτελέσει must και στο παρελθόν και ήρθε η ώρα της να επανέλθει στο προσκήνιο. Άλλωστε, όπως έχετε συνειδητοποιήσει και μόνες σας, η μόδα ανακυκλώνεται και επιστρέφει σε παραλλαγμένη εκδοχή. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να υιοθετήσετε και εσείς αυτό το -επιτηδευμένα– ατημέλητο look, προσποιούμενες πως το ένα μανίκι παραστράτησε «τυχαία».
Μία ακόμη πρόταση της Gigi, που λανσάρει αρκετά συχνά όταν είναι out and about στους δρόμους του LA, είναι το καρό απλό πουκάμισο, που όλες αγαπήσαμε λίγα χρόνια πριν. Συνδυασμένο με blue jeans και το διαχρονικό casual T-shirt, το καρό πουκάμισο είναι και φέτος στη λίστα των must-have για κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της.
Τέλος, έχουμε μία ακόμη πρόταση για τις πιο extreme από εσάς, που έχουν βαρεθεί τις συνηθισμένες αποχρώσεις στα μαλλιά, θεωρώντας τις basic. Δεν έχετε, παρά να τολμήσετε και εσείς τις colorful τάσεις, που θέλουν τα μαλλιά ροζ, πετρόλ, ακόμη και μοβ. Η Gigi, αν και ταγμένη ξανθιά, δε φοβήθηκε να βάψει ροζ τις άκρες των μαλλιών της. Είναι σίγουρα τολμηρή αλλαγή, αλλά δεν υπάρχει λόγος να απαρνηθείτε στον playful εαυτό σας, αφού πρόκειται για την όχι και τόσο long term τεχνική του χρωμοσαμπουάν.
  -Καλυψώ Κανελλοπούλου Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα