Harper Beckham: «Το κορίτσι του μπαμπά» έχει αδυναμία στα άκριβα δώρα

Victoria και David ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στο Δυτικό Λονδίνο και δεν υπάρχει οικογένεια των γύρω περιοχών που να μην σχολιάζει το γεγονός. Έτσι, με λίγη βοήθεια από την ομάδα ανδρών που ανέλαβε την μετακόμιση των Beckham, οι περίεργοι γείτονες είχαν μια αρκετά καλή οπτική στο νοικοκυριό του ζεύγους, ενώ εντύπωση προκάλεσε ένα πανάκριβο έργο τέχνης που ανήκει στην κόρη τους Harper.

Πρόκειται για ένα ροζ πίνακα σε σχήμα καρδιάς που δημιούργησε ο καλλιτέχνης Damien Hirst κατόπιν παραγγελίας των Beckham για τα πρώτα γενέθλια της Harper των Ιούλιο του 2012. Όσο για την ονομασία της δημιουργίας; «Το κορίτσι του μπαμπά» φυσικά.

«Οι άνδρες που ανέλαβαν την μετακόμιση ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον πίνακα του Damien Hirst. Ήταν προσεκτικά συσκευασμένος και κανείς δεν ήθελε να ρίξει κάτω ή να θέσει σε κίνδυνο αυτό το πολύτιμο έργο τέχνης. Η Harper είναι ένα απίστευτα τυχερό κορίτσι που έχει ένα τόσο ακριβό πίνακα ζωγραφικής να κρέμεται στο δωμάτιό της» ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα «The Sun» .

Ο David και η Victoria λέγεται ότι είναι πιστοί οπαδοί του αμφιλεγόμενου Άγγλου καλλιτέχνη αφού έχουν στην κατοχή τους αρκετά έργα του που πρόκειται και να κρεμαστούν στο νέο 9.000 τετραγωνικών μέτρων παλάτι τους.

Φυσικά, η Victoria αναμένεται να λάβει και την αντίστοιχη  βοήθεια  για την τακτοποίηση του αρχοντικού τους στο Kensington -που η αξία του ανέρχεται στα 40.000.000 δολάρια- δεδομένου ότι προετοιμάζεται ταυτόχρονα για την Εβδομάδα Μόδας, τον Φεβρουάριο.

Είναι επίσημο λοιπόν: η Harper έχει το καλύτερο δωμάτιο στην οικεία των Beckham.

Διαβάστε ακόμη:

Golden Globes Men: Οι ωραιότεροι άντρες της βραδιάς

Χρυσές Σφαίρες 2014: Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της βραδιάς

Oι Χρυσές Σφαίρες 2014 στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα