Happy moments: Tο συγκινητικό βίντεο από την βάπτιση του Αρναούτογλου junior

Ο μονάκριβος γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα βαπτίστηκε πριν από δέκα ημέρες στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Κριτομάτης, στην Νάξο.

Οι δύο γονείς ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, ενώ ο μικρός πήρε το όνομα του πατέρα του παρουσιαστή, Αναστάσιου. Ο Αρναούτογλου junior βρισκόταν την περισσότερη ώρα στην αγκαλιά της μητέρας του, ενώ νονοί του ήταν δύο στενοί φίλοι του ζευγαριού.

«Τι να πει κανείς για τον ευτυχισμένο αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένο μπαμπά Γρηγόρη, και την πάντα χαμογελαστή κι ευτυχισμένη Κατερίνα.. Για τον παππού Τάσο και τις γιαγιάδες. Για συγγενείς και φίλους που είχαν τη χαρά να βρεθούν στα βαφτίσια.. Αλλά περισσότερο απ όλους, τι να πρωτοπεί κανείς για τον μικρό Αναστάσιο Ευφραίμ, που στάθηκε στο ύψος του, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο, Γιάννης Γροσομανίδης, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με φωτογραφίσεις γάμων και βαπτίσεων. Στο επίσημο site του ανέβασε ένα απόσπασμα από το ευτυχές γεγονός, στο οποίο βλέπουμε πλάνα από το μυστήριο για πρώτη φορά.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχω κλέψει από κανέναν»

Αρναούτογλου: «Υπάρχουν κάποιοι που κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις π@π@ριες που γράφουν»

Λαχτάρησαν Αρναούτογλου-Κωστάκη: Πήραν τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο που ταξίδευαν

Δείτε το:

Anastasios-Efraim’s Christening at Naxos island from Yiannis Grosomanidis on Vimeo.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα