Happy Birthday: Πόσο χρονών γίνεται σήμερα η Ρούλα Κορομηλά;

Η Ρούλα Κορομηλά έχει σήμερα τα γενέθλιά της αλλά από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει να το γιορτάζει, όπως μας ενημέρωσε το Peoplegreece.com Η παρουσιάστρια, την Κυριακή το βράδυ, επισκέφθηκε το νέο στέκι των Βορείων Προαστίων «Artisanal», τουΦώτη Σεργουλόπουλου μαζί με τους φίλους της και απήλαυσε καλό φαγητό και κοκτέιλ σε μια πολύ χαλαρή και εορταστική ατμόσφαιρα.

 

Χαρούμενη, πόζαρε με τις φίλες της, αλλά και με την τούρτα που εκείνες της έφεραν κάνοντάς της έκπληξη. Στη συνέχεια η Ρούλα Κορομηλά ανέβασεφωτογραφίες στο Instagram της, γράφοντας: «Και εκεί που πίναμε καφέ… Ήρθε η πρώτη τούρτα γενεθλίων για φέτος…αχ αυτοί οι φίλοι!!».

koromila tourta 2

Πόσο χρονών όμως γίνεται η παρουσιάστρια; Αν και το κεράκι που έσβησε ήταν ένα είναι γνωστό πως η Ρούλα Κορομηλά, έχει γεννηθεί στις 16 Φεβρουαρίου 1957 συνεπώς σήμερα κλείνει τα 58 της χρόνια ενώ έχει στο ενεργητικό της, τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες από κάθε άλλον παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση.

koromila tourta 3

Τέλος, να θυμίσουμε πως η Ρούλα Κορομηλά έχει αδυναμία στα social media, αφού με αυτό τον τρόπο φροντίζει να ενημερώνει τους φίλους και τους θαυμαστές της για όλα όσα εκείνη θέλει να μοιραστεί μαζί τους.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Κορομηλά: Οι 13 αλλαγές στη ζωή της που αποκάλυψε μέσα από το Instagram

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε τη να θηλάζει ένα μωρό

Αγνώριστη η Ρούλα Κορομηλά: Έχασε 15 κιλά!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα