H Suki Waterhouse είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος της Burberry
Introducing Burberry Brit Rhythm for Women

H 22χρονη Suki Waterhouse μάλλον έχει βαλθεί να μας κάνει πράσινες από τη ζήλια. Μοντέλο και ηθοποιός, με πολλά συμβόλαια στο βιογραφικό της και με τη σχέση της με τον Bradley Cooper να μετρά ήδη έναν χρόνο, δε σταματά να μας δίνει λόγους να τη θαμάζουμε/ζηλεύουμε.

Η νεαρή καλλονή από τη Βρετανία σημειώνει μια επιτυχία ακόμα, καθώς αποτελεί το νέο πρόσωπο του οίκου Burberry, ρίχνοντας την προκάτοχο (και φίλη της), Cara Delevingne, από τον θρόνο της.

Ο αγαπημένος Βρετανικός οίκος, μετά την κυκλοφορία του ξεσηκωτικού αρώματος Brit Rhythm for men, πριν λίγους μήνες, λανσάρει τώρα και τη γυναικεία εκδοχή του. Συμβαδίζοντας με το αντρικό, το νέο γυναικείο άρωμα αντλεί έμπνευση από τη μουσική και τον ρυθμό.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Burberry, Christopher Bailey, δηλώνει: «Αυθάδης και ελεύθερο πνεύμα, η γυναίκα Brit Rhythm συνδυάζει δυναμική θηλυκότητα με μια πιο ροκ πλευρά». Όπως και η Suki λοιπόν, το άρωμα είναι ελαφρύ και αναζωογονητικό, με λουλουδάτα στοιχεία χάρη στις νότες article-2547314-1B065BEE00000578-8_634x900από Αγγλική λεβάντα, ροζ πιπέρι και κρεμώδες musk που περιέχει. Πρόκειται για μια sexy, αλλά όχι προκλητική, εσάνς, που αναμένεται να γίνει η νέα οσφρητική μας εμμονή.

Παράλληλα, στο video της καμπάνιας που ακολουθεί, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από την capsule συλλογή ρούχων που σχεδιάστηκε με στόχο να αντικατοπτρίσει τον χαρακτήρα του αρώματος (μίλησε κανείς για τελειομανία;) αλλά και της ίδιας της Suki, η οποία αποκαλύπτει τη sexy και ροκ πλευρά της, συμπρωταγωνιστώντας και πάλι με τον Βρετανό μουσικό George Barnett, όπως και στην καμπάνια του Brit Rhythm for men.

Δείτε ακόμα: Όλα τα προϊόντα από το μακιγιάζ της Beyoncé από τα Grammys

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα