H Sarah Jessica Parker σχεδίασε την ωραιότερη τσάντα

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει πως η αγαπημένη Sarah Jessica Parker θα συμμετείχε σε ένα project που αποφάσισε να υλοποιήσει ο Fendi, σε συνεργασία με γνωστές fashionistas. Επρόκειτο για τον σχεδιασμό της εικονικής τσάντας 3Baguette του Οίκου τον οποίο θα αναλάμβαναν οι Sarah Jessica Parker, Rihanna, Jourdan Dunn, Rachel Feinstein και Leandra Medine, με σκοπό να χρηματοδοτήσουν με τα έσοδα από τις πωλήσεις, η κάθε μία έναν σκοπό της επιλογής της.

Όπως ήταν αναμενόμενο η τηλεοπτική Carrie δε μας απογοήτευσε και σχεδίασε μια τσάντα που όλες θα θέλαμε να κρατήσουμε, μιας και είναι απόλυτα stylish και μας θυμίζει πολύ έντονα όχι μόνο την αισθητική της ηθοποιού, αλλά και αυτή της αγαπημένης μας τηλεοπτικής Carrie Bradshaw που όλες λατρέψαμε. Έτσι η τσάντα έχει χρώμα, λάμψη αλλά και κλασικό χαρακτήρα μιας και ο βασικός καμβάς παρέμεινε ίδιος. SJP X Fendi

 

«Είμαι ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα και δε σας κρύβω ότι με το συγκεκριμένο brand είμαι συναισθηματικά δεμένη. Δε μπορώ να ξεχάσω άλλωστε πως ο πρώτος γνωστός Οίκος που δούλεψε μαζί μας όταν γυρίζαμε το Sex and the City ήταν ο Fendi. Χαίρομαι λοιπόν πολύ που είχα την ευκαιρία να πάρω μέρος στη δημιουργική διαδικασία» είπε η Sarah Jessica Parker μιλώντας για τη δική της εκδοχή της 3Baguette. 

Οι τσάντες που φέρουν την υπογραφή των διάσημων κυριών σχεδιάστηκαν για τον εορτασμό της νέας boutique του Οίκου στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο 598 της Madison Avenue και θα εκτίθενται στη βιτρίνα του από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι τις 13 Μαρτίου. Στη συνέχεια θα δημοπρατηθούν στο launch3baguetteauction.fendi.com (το οποίο δεν είναι ακόμα ενεργό) ενώ τα έσοδα από της πωλήσεις του σχεδίου της Sarah Jessica θα πάνε στο Brain Trauma Foundation. 

Διαβάστε ακόμα:

Shopping guide: Το τσόκερ είναι το νέο κόσμημα που θα φορέσετε την άνοιξη

Fashion meets beauty: Συνδυάσαμε τα ωραιότερα κόκκινα φορέματα με nude χείλη και νύχια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα