H Reese Witherspoon ευχήθηκε στην Jennifer Garner για τα γενέθλιά της με τον πιο αστείο τρόπο
Instagram @jennifer.garner

H Jennifer Garner είχε τα γενέθλια της και η κολλητή της Reese Witherspoon αποφάσισε να της ευχηθεί με τον πιο αστείο τρόπο.Όλοι μας όταν έχουμε γενέθλια περιμένουμε κάποια έκπληξη με τούρτα από τους φίλους μας,όχι όμως στην περίπτωση της Garner.

Η Witherspoon ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο με τις δυο τους να πίνουν κρασί στην υγειά των “μωρών” τους. Φυσικά, οι δύο stars δεν περιμένουν μωρά, όμως θέλησαν να μοιραστούν με τους fans τους ένα αστείο: «Δεν θα έπρεπε να πίνουμε ενώ είμαστε σε ενδιαφέρουσα. Αυτό είναι κακή ιδέα. Το δικό μου μωρό είναι απλά ένα μπουρίτο. Οπότε δεν είναι ένα αληθινό μωρό, αλλά ένα φαγητό» και η Garner απαντάει αστειευμένη «Εμένα είναι μια φέτα αβοκάντο».

Οι δύο κολλητές εμπνεύστηκαν αυτό το αστείο από δημοφιλείς εφαρμογές και βιβλία που συγκρίνουν το μέγεθος του εμβρύου που μεγαλώνει με φρούτα και λαχανικά. Μπορεί στα βιβλία τα μωρά να μην τα αποκαλούν μπουρίτο ή αβοκάντο, αλλά οι δύο κολλητές θέλησαν να αναφερθούν και σε ένα δημοσίευμα του περιοδικού Ok! που υπονοούσε ότι οι δύο κολλητές περίμεναν μωρά την ίδια εποχή. Τότε η Witherspοοn είχε αστειευτεί σε Instagram post «Μπορούμε να μεγαλώσουμε τα φανταστικά μας μωρά μαζί;».

 

View this post on Instagram

 

Hey @jennifer.garner! Can we raise our imaginary babies together?

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα