H Rebecca Minkoff σχεδιάζει βραχιόλια που σίγουρα θέλετε να αποκτήσετε

Η Rebecca Minkoff είναι μία σχεδιάστρια που έχει το βλέμμα της στο μέλλον και ασχολείται πολύ με την τεχνολογία και τα social media. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, είχε ζητήσει από τους fans της στο Instagram να επιλέξουν οι ίδιοι για το ποια looks θα δουν στην πασαρέλα στην ερχόμενη Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όπου και θα δούμε τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη του 2015.

Έχοντας λοιπόν μια αγάπη για την τεχνολογία το πλέον αναμενόμενο ήταν πως κάποια στιγμή θα σχεδίασε και κάποιο αντίστοιχο προϊόν. Έτσι πριν από μερικές ώρες δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες δύο βραχιολιών με την υπογραφή της, τα οποία θα παρουσιαστούν στην Εβδομάδα Μόδας και θα είναι διαθέσιμα στην αγορά σε λίγες μέρες. Το ένα από τα δύο, ανοίγει και μετατρέπεται σε φορτιστή με φως για το κινητό σας.

Το δεύτερο, συνδέεται με το κινητό σας και όταν το φοράτε σας ειδοποιεί για οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτό, αν λάβατε κάποιο μήνυμα ή κλήση για παράδειγμα. Έτσι είστε και συνδεδεμένη και πολύ στιλάτη.

rebecca minkoff bracelet

Τα βραχιόλια θα κοστίζουν από 50 έως 100 ευρώ και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η ιδέα της ήταν πολύ έξυπνη και το αποτέλεσμα πραγματικά καλαίσθητο.

Διαβάστε ακόμα:

Back to school: Κάντε τις πρώτες αγορές του φθινοπώρου

Γιατί τα fashion icons φοράνε κουβέρτες;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα