H Police λανσάρει τη νέα καμπάνια της για το 2015 με πρεσβευτή της τον Neymar Jr

Η διεθνής lifestyle μάρκα,  Police, ανακοινώνει πως ο Neymar Jr θα συνεχίσει να αποτελεί το πρόσωπο της μάρκας και για το 2015. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Βραζιλιάνος είδωλο του ποδοσφαίρου με το ανυπότακτο στιλ, θα εμφανιστεί σε 6 φωτογραφίες, παρουσιάζοντας την νέα συλλογή γυαλιών ηλίου του 2015.

Πριν και μετά το Παγκόσμιο κύπελλο 2014, ο Neymar Jr γρήγορα καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα παγκοσμίως. Με το ταλέντο και τις ικανότητες του στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, σε συνδυασμό με την ταπεινή και χιουμοριστική διάθεση του, γίνεται άξιος θαυμασμού και σεβασμού παγκοσμίως από μικρούς και μεγάλους.

«Για μένα ήταν μεγάλη χαρά να συμμετέχω ξανά στην καμπάνια. Μου άρεσε πολύ το στιλ της φωτογράφισης με τη μοτοσυκλέτα και τα όλα τα ρούχα που συνδυάζονται με τα καινούργια γυαλιά ηλίου» δηλώνει ο Neymar Jr σχετικά με τη νέα καμπάνια.

Η δημιουργική ομάδα της καμπάνιας ολοκληρώνεται με τον άγγλο φωτογράφο Rankin, που αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ταλέντα στο χώρο της φωτογραφίας. Ο Rankin είναι κορυφαίος στο χώρο των εκδόσεων τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς και φημισμένος για την αμεσότητα στις προσωπικές φωτογραφίσεις κάποιων από τα πιο διάσημα πρόσωπα τον κόσμο. Στη καμπάνια συμμετέχει επίσης και ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία μοντέλα σήμερα, η Μεξικανή Daniela de Jesus.

Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, η συλλογή Police υιοθετεί μια αστική νοοτροπία, αντλώντας έμπνευση από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της μάρκας για να παρουσιάσει σχέδια με ισχυρή προσωπικότητα που καθορίζουν τις τάσεις της μόδας. Τα σχήματα των σκελετών συνδυάζουν το παρελθόν και το παρόν, ενώ έμφαση δίνουν οι πολύχρωμοι σκελετοί, οι διαφάνειες και οι μοντέρνες λεπτομέρειες σε κλασσικά σχέδια. Τα φουτουριστικά σχέδια συνδυάζονται με φακούς σε κλασσικούς πάντα επίκαιρους  χρωματισμούς.

Η παγκόσμια καμπάνια θα λανσαριστεί μέσω όλων των καναλιών προώθησης, συμπεριλαμβανομένων της έντυπης και υπαίθριας διαφήμισης, καθώς και μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ο νεαρός σταρ ακολουθεί τα χνάρια των κορυφαίων παλαιότερων πρεσβευτών της Police, που περιλαμβάνουν τον Bruce Willis, τον George Clooney, τον David Beckham και τον Antonio Banderas.

Γεννημένη το 1983, η ιταλική φίρμα αναδύθηκε σε μια σημαντική περίοδο που είδε τα γυαλιά ηλίου να μετατρέπονται από ένα απλό αξεσουάρ, σε μια δήλωση μόδας. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 η Police έγινε ένα πραγματικό φαινόμενο με τους μπλε καθρέπτες: μια παγκόσμια και πρωτοποριακή επιτυχία που έκτοτε αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της μάρκας. Στην πορεία των ετών η Police δημιούργησε μια ευρεία γκάμα lifestyle προϊόντων, η οποία τώρα περιλαμβάνει αρώματα, ρολόγια, κοσμήματα και μικρά δερμάτινα είδη.

Διαβάστε ακόμα:

Best dressed: Τι φόρεσαν οι πιο καλοντυμένες celebrities την περασμένη εβδομάδα;

Αποκλειστικό: Τι φόρεσε απόψε η Δούκισσα Νομικού στο Dancing with the stars;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα