H νέα σειρά Dove Body Wash χαρίζει πιο απαλή επιδερμίδα με ένα μόνο ντους!

Θέλετε πιο απαλή, λεία και όμορφη επιδερμίδα με ένα μόνο ντους; Φυσικά και θέλετε! Κι εμείς το ίδιο και τώρα χάρη στη νέα σειρά Dove Body Wash μπορούμε να έχουμε αυτή την τέλεια επιδερμίδα. Το Dove παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή σειρά Body Wash και μας καλεί να ξεκινήσουμε την καθημερινή μας περιποίηση ομορφιάς με ένα ντους.

Η νέα σειρά, αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία της μάρκας, αφού οι ειδικοί του Dove βελτίωσαν τη σύνθεσή του κάνοντας το αφρόλουτρο Dove ακόμα πιο απαλό για την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, με την επιλογή εξευγενισμένων ήπιων συστατικών καθαρισμού, η νέα σειρά Dove χαρίζει σε κάθε γυναίκα μια συναρπαστική εμπειρία ντους με ένα πιο πλούσιο και κρεμώδη αφρό! Το αποτέλεσμα; Πιο όμορφη, απαλή και λεία επιδερμίδα με ένα μόνο ντους και φυσικά, άνεση και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του ήπιου καθαρισμού με τα θρεπτικά για την επιδερμίδα συστατικά του συμπλέγματος Nutrium MoistureTM, η νέα σειρά Dove Body Wash βοηθά το ευάλωτο δέρμα να παραμένει προστατευμένο και ικανό να ρυθμίζει τη φυσική ισορροπία υγρασίας στην  επιδερμίδα. Έτσι, το ντους μετατρέπεται σε μια ολοκληρωμένη και ανώτερη εμπειρία φροντίδας, καθαρισμού και ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Ξεκινάμε λοιπόν τη μέρα μας κάνοντας τα πιο απολαυστικό ντους με τα νέα Dove Body Wash και μάλιστα σε… απολαυστικές τιμές αφού τα νέα Dove τα βρίσκουμε με μόλις 3,28€ τα 250ml, 5,18€ τα 500ml και 6,48 το τεράστιο μέγεθος των 750μλ!

Δείτε ακόμα:

Body Fix θα πει όμορφο σώμα με 2 κινήσεις από την Beatific

DIY Time: Το πιο γλυκό, χειροποίητο scrub σώματος

Τέλεια επιδερμίδα σε όλο το σώμα με δύο κινήσεις

Can it be? Μια κρέμα ΒΒ για το σώμα!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα