H Naomi Campbell φόρεσε μία δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας

H Naomi Campbell φόρεσε Lito, ένα ελληνικό brand στα βραβεία CFDA Fashion Awards όπου και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν θεσμό στη μόδα, συγκεντρώνουν τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του χώρου και τα looks τους γίνονται αντικείμενο συζήτησης τόσο κατά τη διάρκεια της βράβευσης όσο και στο κόκκινο χαλί.

Το διεθνούς φήμης top model Naomi Campbell φόρεσε μια κατακόκκινη Calvin Klein τουαλέτα την οποία συνδύασε με το πιο διάσημο κόσμημα του ελληνικού brand Lito με το χαρακτηριστικό μάτι, το οποίο φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται από το λαιμό της όπου και αν πάει.

Getty Images
Getty Images

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Λητώ Καρακωστάνογλου μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους, αφού βρίσκεται πίσω από πολλές εμφανίσεις stars διεθνούς βεληνεκούς, αλλά και σε επιδείξεις μόδας όπως των Kenzo και Jean Paul Gaultier. Σχεδιάζοντας κοσμήματα minimal και μοντέρνα αλλά με ελληνικές αναφορές, δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα που λίγοι καλλιτέχνες μπορούν να πετύχουν.

n-l-449_2_

 

 

 

 

See you all there… @by_couture Design Atelier Booth#6 #LitoFineJewelry

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LITO FINE JEWELRY (@litofinejewelry) στις

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και το budget σας το επιτρέπει να επενδύσετε σε ένα τέτοιο κόσμημα μπορείτε να το βρείτε εδώ.  Εμείς πάντως βρήκαμε τα fashion κορίτσια που αγαπούν τα Lito κοσμήματα και τα συνδυάζουν με όλα τους τα looks και σας τα παρουσιάζουμε.

Hello @katyperry! You look fab in our ✨ #InfiniteCreoles ✨ #LitoFineJewelry #GlamorousGal #katyperry Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LITO FINE JEWELRY (@litofinejewelry) στις

Today i am a #ParisianinAthens ? Soon on the blog all the secrets of how to live the Paris life right here girls! #shooting w/ @darphin at #lito #litojewelry Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Tsakoumi (@pinkgirlnotes) στις

We ❤️ how @mairiboo rocks our new #INFINiTE necklace in the pages of #CelebrityMagazine ✨#LITO #litojewelry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LITO FINE JEWELRY (@litofinejewelry) στις

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα