H Meghan κι Harry έκαναν δικό τους προφίλ στο Instagram- Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασαν
Instagram @jamaloukimag

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν δικό τους προφίλ στο Instagram, ξεχωριστό από αυτό που διατηρούσαν με την Kate Middleton και πρίγκιπα William.

Το SussexRoyal έχει ήδη 2 εκατομμύρια followers και πάνω από 700 χιλιάδες likes στην πρώτη ανάρτηση του ζευγαριού: «Καλώς ήρθατε στην επίσημη σελίδα μας στο Instagram. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τη δουλειά μας που μας κινητοποιεί, τους σκοπούς που υποστηρίζουμε, τις σημαντικές ανακοινώσεις και την ευκαιρία να ρίξουμε φως σε σημαντικά θέματα. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

 

Η απάντηση της Kate και του William που μέχρι πρότινος μοιραζόντουσαν το προφίλ “Kensington Palace” ήταν να αλλάξουν την profile φωτογραφία του λογαριασμού και να βάλουν μία χωρίς την Meghan και τον Harry.

Η απόφαση της Meghan και του Harry φαίνεται σωστή αφού μετά την μετακόμιση το ζευγάρι θα έχει δικό του γραφείο και θα ασχολείται με διαφορετικά πράγματα από την Kate και τον William, ενώ λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους μωρού φαίνεται ότι θέλουν να ελέγχουν περισσότερο τις φωτογραφίες που θα μοιράζονται με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα