H Maria Menounos λύνει τη σιωπή της: Είναι ή δεν είναι έγκυος;

Maria Menounos, μίλησε για πρώτη φορά στον αέρα της άκρως επιτυχημένης εκπομπής της στην Αμερική,«Chasing Maria Menounos» για τα δημοσιεύματα που το τελευταίο διάστημα υποστηρίζουν πως διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνισή της στο «Variety Power of Women», όπου φορούσε ένα σούπερ μίνι φόρεμα με έναν μεγάλο φιόγκο στην περιοχή της κοιλιάς της -ακριβώς όπως τη βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία:

maria menounos

Τότε είπαν όλοι πως περιμένει τον πελαργό και γι’ αυτό διάλεξε αυτή την περίτεχνη δημιουργία, μια και δεν ήθελε να το αποκαλύψει πριν σιγουρευτεί πως όλα είναι καλά.

«Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός για την εμφάνισή μου, επειδή, λέει, είχα βάλει ένα ρούχο που έκρυβε την φουσκωμένη μου κοιλίτσα», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε γεμάτη ειλικρίνεια: «Όχι, δεν είμαι έγκυος». Και μάλιστα κοιτώντας κατάματα την κάμερα, μια και δεν ήθελε να αφήσει καμία αμφιβολία για το γεγονός αυτό.

Λίγο μετά εξομολογήθηκε γιατί με τον καλό της, Keven Undergaro, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 1998 δεν έχουν γίνει ακόμα γονείς.

«Επί τέσσερα χρόνια φοβόμουν να κάνω παιδιά. Φοβόμουν ότι θα τα αγαπώ τόσο πολύ, που θα σταματούσα εντελώς να λειτουργώ. Πήγα σε ειδικό για να καταπολεμήσω την φοβία μου. Έβαλα τα κλάματα σαν υστερική, όταν συνειδητοποίησα τι θα έχανα εξαιτίας του φόβου μου».

Πηγή Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται: «Κάθε μήνα ελπίζω να είμαι έγκυος αλλά ποτέ δεν είμαι»

Έγκυος Ελληνίδα ηθοποιός θέλει να χαστουκίζει όσους αγγίζουν την κοιλιά της

Βίκυ Καγιά: «Δεν είμαι έγκυος»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα