H MAC πηγαίνει τις κρέμες CC σε άλλο επίπεδο

Θαμπή επιδερμίδα, ανομοιόμορφο χρώμα κιτρινίλες, σημάδια… όλες έχουμε κάποιο θέμα με την επιδερμίδα μας (αν δεν έχετε κανένα σας ζηλεύουμε) που μέχρι σήμερα μπορούσαμε να καμουφλάρουμε μόνο με επιπλέον μέικαπ. Καθώς όμως ο καιρός ζεσταίνει και ο ήλιος λάμπει στα πρόσωπά μας περισσότερο, εκείνο που θέλουμε πάνω από όλα είναι άνεση. Δεν υπάρχει κάτι πιο άβολο από την αίσθηση του μέικαπ κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Επίσης είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, οι experts της MAC δημιούργησαν για εμάς τη νέα, τέλεια, θαυματουργή σειρά κρεμών CC Prep+Prime CC Colour Correct που είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δεινό της επιδερμίδας μας και να μας προστατεύσει από τον ήλιο με δείκτη προστασίας SPF 30 (γιατί και η προστασία είναι υψίστης σημασίας το καλοκαίρι).

Πρόκειται για μία σειρά που αποτελείται από κρέμες CC με κρεμώδη, compact και πουδρένια υφή για να διαλέξετε τη σύσταση που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας τύπο επιδερμίδας. Και στις τρείς του μορφές το Prep+Prime CC Colour Correct διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα, κάθε ένα από τα οποία είναι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται ένα με το δέρμα και να διορθώνει τα λάθη του. Ξέρουμε όμως τι σκέφτεστε, πως θα διορθωθεί το δέρμα μου αν το βάψω βιολετί; Μάθετε λοιπόν πως ο χρωστικές στα Prep+Prime CC Colour Correct δεν θα βάψουν όλο σας το πρόσωπο αλλά θα κάνουν τα μαγικά τους ώστε η επιδερμίδα σας να αποκτήσει λεία και τέλεια όψη. Ποιό χρώμα είναι κατάλληλο για εσάς;

cc prep prime breakdown

Οι βασικοί κανόνες για το κάθε Prep+Prime CC Colour Correct είναι αυτοί που βλέπετε ση φωτογραφία αλλά οι ειδικοί της MAC είναι στη διάθεσή σας σε κάθε κατάστημα για να εξετάσουν το δέρμα σας (να πάτε άβαφτες) και να σας προτείνουν αυτό που χρειάζεστε. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα καθώς, ακόμα και η beauty editor μας νόμιζε πως χρειάζεται κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα είχε ανάγκη. Και τι γίνεται με το μέικαπ; Τα Prep+Prime CC Colour Correct αρκούν για να σας χαρίσουν την τέλεια επιδερμίδα και μόνα τους αλλά είναι πάνω από όλα βάσεις για το μέικαπ. Αν λοιπόν θέλετε ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό look για τη βόλτα σας φορέστε τα μόνο με λίγο ρουζ. Αν ετοιμάζεστε για βραδινά ποτέ, βάλτε και το μέικάπ σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα