H λεπτομέρεια στο νέο look της Sansa Stark που προδίδει την εξέλιξη του χαρακτήρα της στην 8η σειρά του Game of Thrones

Ηδη, πριν από την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου της σειράς Game of Thrones οι αφίσες με τους χαρακτήρες έδωσαν στους θαυμαστές της επικής σειράς τροφή σχετικά με το τι θα επακολουθούσε στην 8η σεζόν. Είδαμε την Sansa Stark (Sophie Turner) κάθεται στον Iron Throne φορώντας ένα navy σύνολο με γούνινα μοτίβα – αναφορές στην καταγωγή της Tully και Stark – γεγονός που υποδηλώνει ότι στην πορεία της σειράς θα τη δούμε να ενδιαφέρεται περισσότερο να επαναφέρει το status της οικογένειάς της από ότι να κερδίσει την φιλία της Daenerys Targaryen.

 

View this post on Instagram

 

4 more sleeps. #GameofThrones

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on


Το κοινό  βλέπει στην τελευταία σεζόν μια έκδοση του νεότερου εαυτού της Sansa. Υιοθετεί, πλέομ, ένα περισσότερο Gothic look και γίνεται η πρωταγωνίστρια της δικής της ζωής.  Η σχεδιάστρια κοστουμιών της σειράς Michele Clapton, επιβεβαίωσε ότι η εμφάνιση της Sansa συνδυάζει συμβολισμούς από τους Tully (το δερμάτινο φόρεμα με τα λέπια) αλλά και από τους Stark (η γούνινη κάπα).

Συγκρίνοντας αυτό το συμβολικό outfit της 8ης σεζόν με τα φορέματα που φορούσε πριν από οκτώ χρόνια βλέπουμε πόσο έχει αλλάξει στην πορεία. Ενώ η πρώιμη εμφάνισή της επηρεάστηκε έντονα από τους ανθρώπους γύρω της, τα ρούχα της τελευταίας σεζόν αντιπροσωπεύουν ένα πλήρως συνειδητοποιημένο άτομο. «Η εμφάνιση είναι το αποκορύφωμα της δύσκολης εξέλιξής της» λέει η Clapton, επιβεβαιώνοντας πως ο χαρακτήρας της Sansa Stark έχει υποστεί ίσως τις πιο δραματικές αλλαγές οποιουδήποτε χαρακτήρα στο Game of Thrones.

Η Turner ήταν μόνο 13 ετών όταν επιλέχθηκε για να παίξει τη Sansa και μεγάλωσε μαζί με τον χαρακτήρα. «Από ένα νεαρό και αθώο κορίτσι που είδε τον κόσμο μέσα από γυαλιά με ροζ χρώμα”, λέει η Turner, «μεγάλωσε και εξελίχθηκε κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των κατακτητών της».

Eκτός από τα ρούχα όμως που υποδήλωναν το μακρύ ταξίδι της εξέλιξής της η λεπτομέρια από το νέο της look που δείχνει ότι είναι έτοιμη να επανασυνδεθεί με την οικογένειά της είναι το στυλ των μαλλιών της που έχει φαγή συνάφεια με αυτό της μητέρας της, Catelyn Stark.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα