H κρέμα που προστατεύει από τον ήλιο σαν αντηλιακό

Κωδικός ρυτίδες: Ο ένοχος για την εμφάνισή τους είναι οι ακτίνες UV. Εντάξει, δεν είναι μόνον αυτός όμως η ηλιακή ακτινοβολία, όπως ξέρετε πια, ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Για τη βέλτιστη προστασία της επιδερμίδας από τα σημάδια του χρόνου και εντατική σύσφιξη, η L’Oréal Paris παρουσιάζει τη νέα, εμπλουτισμένη Revitalift, Ενυδατική Περιποίηση SPF30 16,94€. Ναι καλά διαβάσατε, το νέο μέλος της οικογένειας Revitalift έχει SPF 30, σαν αντηλιακό προσώπου και θα γίνει το σημαντικότερο όπλο στα χέρια μας ενάντια στη γήρανση ιδιαίτερα καθώς θα ζεσταίνει ο καιρός και ο ήλιος θα λάμπει όλο και περισσότερο.

Στη νέα, πρωτοποριακή σύνθεσή της, προστίθεται:

  • Ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία UVA/UVB, με φίλτρα ευρέως φάσματος που θωρακίζουν την επιδερμίδα και εμποδίζουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των κηλίδων που προκαλούνται από τις επιθέσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Αντιρυτιδική + Συσφικτική δράση

  • Με Προηγμένη Προ-Ρετινόλη™, το αντιγηραντικό συστατικό που δρα στην καρδιά των ρυτίδων.
  • Με Fibrelastyl, το συσφιγκτικό σύμπλεγμα που ενισχύει την τονικότητα της επιδερμίδας και της χαρίζει extra-σφριγηλότητα.

Η νέα Revitalift Aντιρυτιδική Περιποίηση SPF30 , είναι μια αληθινή εμπειρία περιποίησης! Με απαλή υφή κρέμας για άμεση αίσθηση άνεσης, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Χρησιμοποιείται καθημερινά, μετά τον καθαρισμό , σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και βρίσκεται ήδη στα καταστήματα καλλυντικών.

Δείτε ακόμα:

Elnett Bridal looks: Υπέροχα νυφικά χτενίσματα με διάρκεια και λάμψη

Breaking News: H Eva Green είναι η νέα πρέσβειρα της L’Oréal Professionnel

Match made in heaven: H Dear Charlotte σχεδιάζει για το Mythic Oil της L’Oréal Professionnel

Video: Ο πιο εύκολος, τέλειος κότσος με τη Mara Roszak και τη L’ Oreal Paris

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα