H Kim Kardashian και πάλι ξανθια; For real;

H Kim Kardashian είναι όπως και εμείς Instagram addict. Δεν κάνει βήμα χωρίς να το ανεβάσει στο αγαπημένο μας app κι έτσι μπορούμε και μαθαίνουμε άμεσα για τις αλλαγές που κάνει (τι δώρο της πήρε ο Kanye και τι έφαγε η μικρή). Κάπως έτσι σοκαριστήκαμε όταν την είδαμε και πάλι ξανθιά, πολύ, πολύ ξανθιά.

Η μελαχρινή Kim είχε ξαναβάψει τα μαλλιά της ξανθά μετά τη γέννα της κόρης της αλλά είχε περιοριστεί στην Ombre τεχνική, αφήνοντας τις σκούρες ρίζες της ανέπαφες. Το χρώμα της πήγαινε πολύ και μας άρεσε αλλά σύντομα το γύρισε στο φυσικό της. Όταν λοιπόν είδαμε αυτό το selfie στο λογαριασμό της στο instagram με τη λεζάντα Blonde hair don’t care πολύ χαρήκαμε. Η Kim είναι από τις ελάχιστες μελαχρινές σταρ που τους πηγαίνει τόσο το ξανθό.

Μετά βέβαια ανέβασε αυτό το selfie και αποκάλυψε πως είναι απλά μια περούκα την οποία της φόρεσε ο celebrity hairstylist Serge Normandt για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. 

kim kardashian selfie instagram blonde ksanthia pali

Αληθινά ή όχι, τα μαλλιά της Kim είναι τέλεια ξανθά και θα της προτείναμε να τα αλλάξει και πάλι. Ίσως όχι ολοκληρωτικά, από τη ρίζα ως τις άκρες, αλλά το Ombre που είχε κάνει πρν μερικούς μήνες ήταν απλά τέλειο.

Δείτε ακόμα:
North West: Δείτε τις πιο χαριτωμένες στιγμές της κόρης της Kim Kardashian
Τώρα και σε παιχνίδι: Δείτε το νέο project της Kim Kardashian
Από τις Κάννες με αγάπη: Τι φόρεσε η Kim Kardashian και έκλεψε την παράσταση;
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα