H Kérastase παρουσιάζει την απόλυτη καινοτομία στην προστασία των μαλλιών

Όπως και η επιδερμίδα, έτσι και τα μαλλιά μας δέχονται «επίθεση» από την ηλιακή ακτινοβολία όσο απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές (ή και απλά ηλιόλουστες) ημέρες. Μάλιστα, τα μαλλιά μας είναι από τα σημεία του σώματος που λαμβάνουν συνολικά την περισσότερη έκθεση στον ήλο και φυσικά αυτό σημαίνει πως η προστασία τους πρέπει να είναι διπλή. Η Kérastase είναι η πρώτη μάρκα που άνοιξε την κατηγορία της αντηλιακής προστασίας για τα μαλλιά, με όλες τις υπόλοιπες να ακολουθούν και φέτος καινοτομεί ξανά φέρνοντάς μας ένα προϊόν περιποίησης που μοιάζει με φροντίδα προσώπου. Καλωσορίστε την πρώτη κρέμα CC μαλλιών για προστασία από τον ήλιο από τη λατρεμένη Kérastase.

kerastase-cc-creme_largeΗ νέα Kérastase CC Créme Complete Care Cream 23€ (στα κομμωτήρια) έχει τριπλή δράση για προστασία, επανόρθωση και λάμψη στα μαλλιά.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Κατά την έκθεση στον ήλιο χάρη στο Linseed Oil και τα φίλτρα UV. Εφαρμόζεται σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και προστατεύει την τρίχα και το χρώμα από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ
Μετά το λούσιμο εφαρμόζεται σε σε στεγνά μαλλιά -δεν χρειάζεται ξέβγαλμα- και χάρη στο Safflower Oil, τα Ceramides και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει ενισχύει την πειθαρχία της τρίχας και χαρίζει θρέψη και επανόρθωση στα ευαισθητοποιημένα από τον ήλιο μαλλιά.

ΛΑΜΨΗ
Linseed Oil και Πολυμερή όπως και πέρλες από λάμψη, αγκαλιάζουν την τρίχα και την τυλίγουν μέσα σε ένα πέπλο εκτυφλωτικής λάμψης και απαλότητας.

Τι περιμένετε; Αναζητήστε την πιο πολυτελή και αποτελεσματική προστασία για τα μαλλιά σας στα κομμωτήρια και κάντε τη αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας περιποίησης.

Δείτε ακόμα:
Μια κρέμα ημέρας για τα μαλλιά απο την Kérastase
O Luigi Murenu και η Kérastase στα παρασκήνια του show του Vionnet
Και τα μαλλιά θέλουν προστασία από τον ήλιο
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα