H Kendall Jenner κατακτά και το Παρίσι

H Kendall Jenner είναι επίσημα το πιο πολυσυζητημένο ανερχόμενο μοντέλο. Μπορεί να λέγεται ότι η άνοδός της οφείλεται στη διάσημη αδερφή της, η ουσία όμως είναι ότι η καριέρα της πάει από το καλό στο καλύτερο και όλο και περισσότεροι σχεδιαστές θέλουν να συνεργαστούν μαζί της.

Αφού λοιπόν περπάτησε σε πολύ σημαντικές πασαρέλες σε Νέα Υόρκη και Μιλάνο, ήρθε η ώρα να κατακτήσει και το Παρίσι. Έτσι στην Εβδομάδα Μόδας που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη την είδαμε στο show του Balmain, ανάμεσα σε άλλα διάσημα μοντέλα όπως η Joan Smalls και η Karlie Kloss. Βέβαια οι κακές γλώσσες θα που για ακόμα μία φορά πως η συμμετοχή της οφείλεται στις προσωπικές σχέσεις που έχει η οικογένειά της με τον Olivier Rousteing, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το νεαρό μοντέλο έδειξε υπέροχο μέσα στις δημιουργίες που φόρεσε για να περπατήσει στην πασαρέλα. Το πρώτο σύνολο ήταν ένα σακάκι με cut outs συνδυασμένο με δερμάτινη φούστα ενώ το δεύτερο ήταν ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ιδανικό για το κόκκινο χαλί.

Από την πρώτη σειρά του show την καμάρωναν η μητέρα της Kris Jenner και η αδερφή της Kim Kardashian-West με τον άνδρα της Kanye West. Μάλιστα στο τέλος του show η οικογένεια πόζαρε μαζί με τον Olivier Rousteing και φυσικά τα flash των φωτογράφων άστραψαν.

Διαβάστε ακόμα:

Alexander Wang X H&M: Δείτε τις πρώτες εικόνες από την καμπάνια της συνεργασίας

Intimissimi Opera Pop On Ice: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την παρουσίαση της νέας συλλογής εσωρούχων

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα