H Kate Moss ποζάρει για τον Alexander McQueen
Δείτε το video:

Είναι γνωστό στο ευρύ κοινό πως η Kate Moss διατηρούσε μια βαθιά φιλία με τον ίδιο τον Alexander McQueen. Μια από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του μοντέλου, ήταν αυτή στο show του σχεδιαστή για τη φθινοπωρινή του συλλογή το 2006, όπου εμφανίστηκε -όχι η ίδια αλλά το ολόγραμμά της- σαν φάντασμα. Aκόμα και μετά τον θάνατό του, συνέχισε να έχει στενή σχέση με τον Οίκο. Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο, ήταν περίεργο για πολλούς, το ότι δεν είχε ποζάρει ποτέ για λογαριασμό του, παρόλο που έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα της μόδας και είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μοντέλα του κόσμου.

Την πολυαναμενόμενη συνεργασία λοιπόν, έκανε πράξη η Sarah Burton, καλλιτεχνική διευθύντρια του McQueen, προτείνοντας στην Kate Moss να γίνει το πρόσωπο του Οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014. Την υλοποίηση της ιδέας ανέλαβε ο Steven Klein ο οποίος φωτογράφισε τη Moss σαν σύγχρονη αμαζόνα.

Το πορτοκαλί pixie cut σε συνδυασμό με τα κομμάτια από τη συλλογή του Οίκου, συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει κάτι από Fifth Element και Hunger Games. Την παράσταση βέβαια κλέβει η μικρή κούκλα-ομοίωμα της Kate Moss, που είναι εμπνευσμένη από το βρετανικό θρίλερ των 1960s Peeping Tom.

Η καμπάνια που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας, έχει κερδίσει μόνο θετικά σχόλια, ενώ το αντίστοιχο video μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Kate Moss: «Μπορεί να έγινα 40 αλλά συνεχίζω να γνωρίζω από party»

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα