H Joan Smalls είναι το νέο πρόσωπο της Benetton

Η United Colors of Benetton επιλέγει τη Joan Smalls, fashion icon και top supermodel, ως μούσα και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Η Joan δεν είναι μόνο ως μια ταλαντούχα προσωπικότητα με μοναδικό στιλ, αλλά είναι και μια γυναίκα επιτυχημένη στον χώρο της, που αντανακλά απολυτά το ιταλικό lifestyle της Benetton. Ένα lifestyle που εδώ και χρόνια συνδυάζει το στιλ με την πρακτικότητα, δίνοντας ένα ξεχωριστό touch στην καθημερινότητα.

Η Joan στις 4 διαφορετικές ιστορίες τηs καμπάνιας, επιλέγει και φωτογραφίζεται με κομμάτια της συλλογής, με βάση το στιλ και την αισθητική της. Έτσι φοράει κομμάτια κλειδιά, τα οποία μπορούν να ανανεώσουν έξυπνα κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 της United Colors of Benetton υμνεί το «ιταλικό στιλ», έχοντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση για φλερτ και μια ανεπιτήδευτη κομψότητα που φέρνει στο νου εικόνες από την ταινία «Διακοπές στην Ρώμη». Πρωταγωνιστής είναι το ιταλικό πάθος για καλό ντύσιμο, το οποίο άλλωστε η Benetton «διαδίδει» σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από σαράντα χρόνια.

Η 25χρονη πορτορικανή Joan Smalls ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της μόδας το 2007. Από τότε μέχρι σήμερα έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών και μεγάλων Οίκων ενώ έχει φωτογραφηθεί για editorials και εξώφυλλα στους πιο σημαντικούς τίτλους περιοδικών μόδας. Βρίσκεται ανάμεσα στα 10 top models του κόσμου και σύμφωνα με το models.com, ήταν στην κορυφή της λίστας με τα πιο περιζήτητα μοντέλα για το 2014.

Η καμπάνια της United Colors of Benetton για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, φωτογραφήθηκε στην Νέα Υόρκη από τον Αμερικανό φωτογράφο Cass Bird, εικόνες του οποίου έχουν δημοσιευτεί σε κορυφαία έντυπα όπως οι New York Times, το Rolling Stone, το GQ και το Paper Magazine.

Διαβάστε ακόμα:

Celebrity News 03/03: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα