H Jennifer Lawrence κόβει την ανάσα στη νέα καμπάνια του Dior

Υπάρχει κάποιος που δε συμπαθεί τη Jennifer Lawrence; Υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι δεν είναι κούκλα; Η 24χρονη ηθοποιός είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του κοινού και των φωτογράφων, γιατί είναι αστεία, όμορφη, έξυπνη και πολύ ταλαντούχα. Δεν ξέρουμε ποιο από αυτά τα στοιχεία της ξεχώρισε ο Οίκος Dior, ίσως το καθένα έπαιξε τον ρόλο του, όμως την έχει επιλέξει σαν πρόσωπό του από το 2012 και οι καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί κόβουν την ανάσα.

jlaw for dior2

Πρόσφατα και με αφορμή τη νέα ταινία Hunger Games στην οποία πρωταγωνιστεί και θα βγει στη μεγάλη οθόνη σε μερικές μέρες, δημοσιεύτηκαν οι νέες φωτογραφίες όπου η star ποζάρει σαν επαγγελματίας μοντέλο και το αποτέλεσμα είναι αψεγάδιαστο. Ξεχωρίσαμε μία από τις εικόνες στην οποία η Jennifer Lawrence μοιάζει να μας κοιτάει στα μάτια. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα κοντινό πορτραίτο της, όπου φοράει ένα μεταλλικό κολιέ-αλυσίδα με τιρκουάζ λεπτομέρειες, που ταιριάζει απόλυτα με το γαλάζιο των ματιών της. Σε κάποιες άλλες εικόνες ποζάρει με outfits του Οίκου και φυσικά είναι πάρα πολύ chic, όπως απαιτεί η ιστορία και το στιλ του Dior.

jlaw for dior

Παρόλο που είναι σαν μοντέλο όπως είπαμε, η ίδια δε νιώθει έτσι και απαντώντας με χιούμορ σε αντίστοιχη ερώτηση είπε πως είναι μια κοπέλα που «απλώς ντύνεται από ειδικούς και κάνει ό,τι της λένε στο κόκκινο χαλί». Όπως και να’ χει εμείς τη θεωρούμε υπέροχη.

jlaw for dior

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα παιδική συλλογή της Tommy Hilfiger για τον φετινό χειμώνα

Αποκλειστικό: Τι φοράει η Δούκισσα Νομικού στο αποψινό Dancing with the Stars;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα