Η Jennifer Lopez μίλησε αποκλειστικά στο Peoplegreece και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Έξω από το ξενοδοχείο Four Seasons του Λος Άντζελες, όπου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη με τηνJennifer Lopez, έχει γίνει ειδική ρύθμιση στην κυκλοφορία για να περάσει η σταρ ανενόχλητη. Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων για να μπλοκαριστούν οι παπαράτσι, ενώ απομακρύνονται με ευγένεια από το πεζοδρόμιο οι αδιάκριτοι fans. Η Lopez εμφανίζεται στην ώρα της και συνεπής στην εικόνα της, αφού συνοδεύεται από δύο bodyguards και ένα μίνι lifestyle στρατό. Κάποιος της ανοίγει την πόρτα, άλλος ελέγχει το make-up, ένας τρίτος της φέρνει τον καπουτσίνο, μια ακόμα παρατρεχάμενη είναι απλά εκεί. «Γεια σου, ένα λεπτό να στείλω ένα μήνυμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ στο τηλέφωνο, επικοινωνώ μόνο με email ή sms» μου λέει με μια ανάσα.

Η Jennifer Lopez κάθεται απέναντί μου και όσο πληκτρολογεί το μήνυμα στο τηλέφωνό της την παρατηρώ. Φοράει μαύρο ζιβάγκο, pencil φούστα που αναδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της και ψηλοτάκουνες γόβες. Τα μαλλιά πιασμένα σε ένα κοριτσίστικο ponytail, το μακιγιάζ της smoky. Λάμψη στην εμφάνισή της δίνουν τα square cut διαμαντένια σκουλαρίκια της, αλλά και τα δαχτυλίδια που στολίζουν όλα τα δάχτυλα. Κλείνει το κινητό της, πίνει μια γουλιά καφέ και με ρωτάει «Από την Αθήνα είσαι; Είχα έρθει το 2008, αλλά δυστυχώς δεν είδα πολλά. Θέλω να ξαναέρθω για να κάνω κρουαζιέρα στα νησιά», δίνοντας το σύνθημα για να ξεκινήσει η κουβέντα μας…

lopez 6Η Jennifer έχει ψάξει την ευτυχία μέσα από τρεις γάμους. Η πρώτη φορά που εξομολογήθηκε δημόσια τις αλήθειες της προσωπικής της ζωής ήταν στην αυτοβιογραφία της, True Love (Οκτώβριος, 2014). Γράφει για τον παραλίγο γάμο της με τον Ben Affleck («Όταν χωρίσαμε, ένιωσα ότι μου ξερίζωσαν την καρδιά. Έψαχνα να βρω κάποιον που θα με έκανε να αγαπηθώ ξανά και να με θέλει και τότε εμφανίστηκε ο Marc Anthony»). Η Λατίνα σταρ «ανοίγεται» και για την οριακή στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον Anthony κατέρρεε: «Όλοι νόμιζαν ότι είχα την τέλεια ζωή… Εγώ, όμως, ήξερα ότι τίποτα δεν ήταν όπως φαινόταν. Η σχέση μου καταστρεφόταν και ήμουν πανικοβλημένη».

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν από τη συνάντησή μας, έγινε γνωστό ότι η J.Lo πουλάει την 1.800 τ.μ υπερπολυτελή έπαυλή της στους λόφους του Beverly Hills. Η απόφασή της να «πετάξει από πάνω της» το σπίτι που ζούσε με τον Marc Anthony και τα δίδυμα παιδιά τους, Max και Emma, μέχρι το διαζύγιο (Νοέμβριο 2011), κλείνει οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς του χτες. Τη ρωτάω αν έχει συνειδητοποιήσει ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει στις σχέσεις; «Για πολλά χρόνια τοποθετούσα τον εαυτό μου στο τέλος της λίστας. Πάντα ενδιαφερόμουν για τις ανάγκες των άλλων και ξεχνούσα τις δικές μου. Παραμελούσα τον εαυτό μου. Τώρα πια ξέρω. Δεν πρέπει η ευτυχία και η ισορροπία μας να εξαρτάται από κάποιον άλλο. Δεν πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και να εξαρτάται η πληρότητά μας μόνο όταν έχουμε κάποιον στο πλευρό μας. Έχω αλλάξει, ο εαυτός μου έχει γίνει η προτεραιότητά μου. Μόνο όταν είμαι εγώ καλά θα είναι και τα παιδιά μου. Η ευτυχία είναι δική μας, προσωπική υπόθεση».

lopez 5
Τα λόγια της ρέουν λες και ανάμεσά μας δεν υπάρχει το κασετόφωνο που ηχογραφεί κάθε της ανάσα. Αναρωτιέμαι αν τα σκοτάδια του χτες, που την ταλαιπωρούσαν, έχουν πλέον μετεξελιχθεί σε πολύτιμες εμπειρίες. Παίρνει την κούπα με τον καφέ, την κρατά σφιχτά και απαντά: «Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάς και να εκτιμάς τον εαυτό σου. Μπορεί να ακούγεται ελιτίστικο, ίσως και ψωνίστικο, όμως πρώτα να αγαπάμε και να εκτιμάμε τον εαυτό μας και μετά όλους τους άλλους. Οι γονείς μας μας δίδαξαν ότι πρέπει να είμαστε καλές κόρες, καλοί άνθρωποι, καλοί γείτονες, αλλά δεν μας δίδαξαν να είμαστε καλοί με τον εαυτό μας».

Περνώντας από τη θεωρία στην πράξη, τη ρωτάω ποιο είναι το top 3 της για ένα επιτυχημένο ραντεβού. Η Lopez γελάει δυνατά και με σκουντάει όπως η Μενεγάκη τους καλεσμένους της στον τηλε-καναπέ της. Πλησιάζει στο αυτί μου λες και μοιράζεται το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της και μου λέει τρεις φορές: «Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου».

Η super star, μακριά από τους εκτυφλωτικούς προβολείς, «δουλεύει» με τον εαυτό της για να πετύχει την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στα «θέλω» και στα «πρέπει». Μέσα από το People, ξεδιπλώνει και εξηγεί το δικό της manual ζωής: «Αρχικά ασχολούμαι και αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, ψάχνομαι, περνάω χρόνο μόνη μου, γράφω τις σκέψεις μου σε ένα ημερολόγιο. Επιπλέον, κάνω διαλογισμό και γυμνάζομαι. Η γυμναστική έχει ξεχωριστό ρόλο στη ζωή μου. Νομίζω πως τρέχω πια σαν επαγγελματίας δρομέας».

Η Jennifer είναι πολυτάλαντη. Έχει κάνει τον πλανήτη να κινείται στους ρυθμούς της (8 άλμπουμ, 44 singles και 370 βραβεία είναι ο «χρυσός» απολογισμός της), όμως λατρεύει και τον κινηματογράφο και έχει πρωταγωνιστήσει σε 28 ταινίες. Στο νέο της φιλμ, Boy Next Door, υποδύεται μια γυναίκα που ο σύζυγός της την απατάει με μια μικρότερη. Όμως η ηρωίδα είναι αποφασισμένη να παλέψει για το γάμο της και δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον άντρα της. Μακριά από τις κινηματογραφικές – σεναριακές συμβάσεις, η ίδια θα συγχωρούσε την απιστία του συντρόφου της; «Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να απαντήσω, γιατί ακόμη δεν έχω καταλήξει ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση. Οι γυναίκες είμαστε ενοχικές, πάντα νομίζουμε ότι φταίμε εμείς για την απιστία του άλλου και ποτέ δεν ρίχνουμε το φταίξιμο στους άντρες. Δεν σκεφτόμαστε τα πιθανά λάθη που έκαναν οι σύντροφοί μας» απαντάει στο ελληνικό People.

jennifer lopez.Η 45άχρονη JLo διαθέτει ένα από τα πιο εκρηκτικά κορμιά της showbiz. Με ένα απλό «γκουγκλάρισμα», σε 34 δευτερόλεπτα, θα βρεις 150.000.000 σελίδες αφιερωμένες στις αναλογίες και στο σώμα της. Στο φιλμ αφήνει το φακό να την ακολουθήσει και να «διαβάσει» τις καμπύλες της. Υπήρχαν, όμως, στιγμές που αισθάνθηκε άβολα με την κινηματογραφική «αδιακρισία»; «Δεν ξέρω αν ήταν θέμα αυτοπεποίθησης ή απλά άγνοια κινδύνου. Να σου απαντήσω σοβαρά, ειλικρινά δεν έχω απολύτως καμία ανασφάλεια με το σώμα μου κι αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γιατί από μικρή ήμουν χορεύτρια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι εύκολες αυτές οι σκηνές. Από τη στιγμή που υπέγραψα για το φιλμ, ήμουν αγχωμένη, γιατί, όπως είναι λογικό, μια κινηματογραφική ερωτική σκηνή εξελίσσεται μπροστά σε πολλούς ανθρώπους και μια τέτοια κατάσταση προκαλεί αυτονόητα νευρικότητα. Τελικά όλα πήγαν καλά, γιατί η περιβόητη σκηνή ήταν ελεγχόμενα σκηνοθετημένη, δεν ήταν στην τύχη».

Είκοσι δύο χρόνια πέρασαν από τότε που η Πορτορικανή Jen, που μεγάλωσε στη φτωχογειτονιά του Bronx, χόρευε στην ομάδα της Janet Jackson στο clip «That’s the way love goes» κλέβοντας την παράσταση. Σήμερα η «φωτιά» της «καίει» τη βιομηχανία του θεάματος. Το περιοδικό Forbes την κατατάσσει στις ισχυρότερες γυναίκες και η περιουσία της αγγίζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Πώς νιώθει πια κοιτώντας πίσω; Χαμογελάει με το ύφος του ανθρώπου που ξέρει ότι τίποτα δεν του χαρίστηκε και απαντάει στο People: «Είμαι πολύ χαρούμενη και απολαμβάνω αυτό που ζω και ελπίζω να διαρκέσει για πάντα. Είμαι ευγνώμων. Νιώθω δυνατή, όχι επειδή το λένε οι δημοσιογράφοι, oι τίτλοι είναι αποκλειστικά για κατανάλωση των media, δεν μου λένε τίποτα. Εγώ μεταφράζω τη λέξη “δύναμη” ως τη δυνατότητα που έχω πλέον να επιλέγω αυτό που κάνω και να μεταφέρω τη γνώση και την εμπειρία μου σε άλλους ανθρώπους. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και το ταξίδι δεν αξίζει αν δεν το μοιράζεσαι…».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Jennifer Lopez προκαλεί: Με το χέρι στα απόκρυφα σημεία στην καινούργια της ταινία

Επική γκάφα στη νέα ταινία της Jennifer Lopez: Δεν έχουν ιδέα τι είναι η Ιλιάδα!

Μόνο στο People: Η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στο πολυτελές σπίτι της παρέα με τα παιδιά της