H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε τα μαλλιά της στη Νέα Υόρκη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε ως κριτή στο Greece’s Next Top Model, έχει ένα look που θα περιγράφαμε μάλλον κλασσικό. Σήμερα, αυτό ανατράπηκε, καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη, αλλά και video με το νέο της hair look.

iliana papageorgiou Ηλιάνα Παπαγεωργίου νέο κούρεμα
Photo credit: Instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κουρεύτηκε, και δίνοντας μια 70’s διάθεση στο look της, έχει τώρα μακριές αφέλειες, θυμίζοντας μας τις french chic φράντζες που τόσο αγαπάμε. Η Ηλιάνα, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του hair stylist, Πάνου Παπανδριανού, που με έδρα το Brooklyn, δημιούργησε ένα πολύ φρέσκο και chic look στα όμορφα μαλλιά του μοντέλου. Εκτός από την φράντζα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλλαξε και το μήκος των μαλλιών της, τα οποία αν και είναι εμφανώς πιο κοντά, συνεχίζουν να φαίνονται πλούσια και να ακτινοβολούν υγεία.

iliana papageorgiou Ηλιάνα Παπαγεωργίου νέο κούρεμα
Photo credit: Instagram

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο από την διαδικασία αλλαγής μαλλιών της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όπως το ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Making of… ✂️ #haircut @panosphair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) στις

Εάν θέλετε κι εσείς μια αλλαγή και σκέφτεστε την  επιλογή της φράντζας, σαφώς, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι την Νέα Υόρκη. Εδώ έχουμε ένα οδηγό, για να βρείτε εύκολα τις αφέλειες που σας ταιριάζουν.

Το νέο hair look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μας αρέσει πάρα πολύ.
Εσάς;

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα